Om oss

Motor, fart og spenning – vi elsker det

Velkommen til VernerMotor.eu. Som du kanskje har skjønt er vi et nettsted for alle som liker bil, motorsykkel og andre fremkomstmidler med motor i seg.

Vi har laget nettsiden for å gjøre det enklere for nordmenn å finne informasjon om vanlige stilte spørsmål innenfor temaer som biler, reparasjon, motorsykler, scootere og annet.

Hvem er vi?

VernerMotor.eu drives av en kompisgjeng med tilholdssted nær vår kjære hovedstad. I helgene samles vi ofte for å diskutere motor, reparere biler og MC, eller for å ta noen lange kjøreturer sammen.

Her er en liten intro til gjengen bak VernerMotor.

Verner Müller

Verner er mannen med idéen om å starte en blogg til lidenskapen vår, og det er derfor bloggen har fått navn etter Verner.

Med sitt tyske opphav er det ingen overraskelse at Verner elsker tyske bilprodusenter. Han har en forkjærlighet for både BMW og Mercedes, men det er førstnevnte som er favoritten.

Verner skulle imidlertid ønske at vi hadde noe tilsvarende Autobahn i Norge, da han gjerne skulle klemt gassen i bunn så ofte han ville.

I garasjen: BMW M2 Coupe og Mercedes GLS 2021.

mikkel stovner

Mikkel Stovner

Mikkel har helt siden ungdommen vært frelst av bil og MC, og når tiden ikke brukes på jobb og familie, er Mikkel som regel ute å kjører.

Med en jobb som bilselger er det ingen tvil om at dagene er fylt med bil fra morgen til kveld, men samtidig bruker Mikkel mye tid på å skrive nyttige artikler for leserne her hos VernerMotor-bloggen.

I garasjen: Audi RS4 Avant og Yamaha XSR900

Følg oss på sosiale medier