Når kommer Diplom Is bilen?

Om sommeren besøker Diplom-Isbilen samme nabolag hver 14. dag. På vinterstid kommer vi som regel én gang i måneden. Følg med i vår app når Diplom-Isbilen kommer til dere neste gang.

Hvordan få tak i isbilen?

Ønskestopp. Dersom du ikke finner et stopp i ditt nærområde i Diplom-Isbilen appen, kan du legge inn et ønskestopp. Det er mulig at vi kan legge inn stoppet på en allerede etablert rute, eller at stoppet blir en del av ny rute som utvikles.

Hvor kommer Diplom is fra?

Diplom-Is AS er en norsk iskremprodusent som eies av meierisamvirkekonsernet Tine. Selskapets iskremproduksjon foregår på Gjelleråsen i Nittedal, men har avdelinger i Stavanger, Bergen, Trondheim og Harstad. På iskremfabrikken i Nittedal produseres alt av småis, større pakninger, og storhusholdningsprodukter.

Hvor blir Diplom Is produsert?

Vår iskremfabrikk ligger på Gjelleråsen, rett utenfor Oslo. I tillegg har vi avdelinger i Stavanger, Bergen, Trondheim, Harstad og Brevik. Vi selger om lag 30 millioner liter iskrem årlig og omsetter for over en milliard kroner. Selskapet har i gjennomsnitt 510 medarbeidere gjennom året.

Når kommer Diplom Is bilen? – Related Questions

Hvorfor byttet Diplom-Is logo?

Ønsker ingen assosiasjoner

Markeds- og PU direktør ved Diplom-Is, Anne Borgen Sturød, er fornøyd med den nye logoen. – Endringene som er gjort, er for å blant annet kutte den koblingen mange har til urfolket i Grønland.

Hva het Diplom-is før?

Det som nå er Diplom-Is startet da Melkeforsyningen i Oslo overtok det lille Tuft Meieri på Grünerløkka i 1930. De fikk en liten iskremavdeling med på kjøpet. Og siden har vi jobbet for å skape fine iskremøyeblikk for hele Norge.

Hva kostet en Krone-is i 1980?

Det er lenge siden kroneisen kostet 1 krone.

Men i hele 15 år, fra 1955 til 1970, kunne man faktisk kjøpe Krone-is for 1 krone. I 1987 var prisen steget til 6 kroner. Hadde prisutviklingen fulgt konsumprisindeksen fra 1987, ville isen i dag kostet omtrent 10 kroner.

Hvor mye kostet Krone-is?

Slik ble navnet på den tradisjonsrike isen «født», og i mange år etterpå kostet isen også 1 krone. Isen skiftet navn fra «Diplomat» til Krone-is, og storselges mest i variantene krokan, jordbær og sjokolade. Prisen er dog rundt 20 kroner i dag, hvis du kjøper den i enkeltpakning i butikken.

Hvor mye koster Kræsj Pink is?

Kræsj pink til 26,- fra Europris | Allematpriser.no.

Er det melk i lollipop?

Produktinformasjon. Produktet kan inneholde spor av melk og nøtter. 100 g vare gir ca: energi 506 kJ (120 kcal), fett 3,4 g, hvorav mettet fett: 3,1 g, karbohydrat 22 g, -hvorav sukkerarter 22 g, protein 0,5 g, salt 0,01 g.

Hvem selger Drillo is?

Det fikk oss til å dykke i arkivet igjen, og i fjor hentet vi tilbake Drillo-isen. Nå i 2022, er vi klare for å bringe tilbake Kjempe Yes, sier Molland. Du kan kjøpe isen på blant annet Rema 1000, Coop, Narvesen, 7-eleven og Cirkle K fra uke 8.

Når ble Kræsj Pink borte?

Kræsj pink ble første gang lansert i 1986, og var på markedet fram til 2012. Så forsvant den folkekjære isen. Diplom-is forklarer at grunnen til at den ble tatt ut av norske iskremdisker var at de ikke hadde en egnet maskin til å produsere isen lenger.

Hvor mange kalorier er det i en snickers is?

Produktet kan inneholde spor av mandler og hasselnøtter.

100 g vare gir ca: energi 1414 kJ (338 kcal), fett 20 g, hvorav mettet fett: 9,4 g, karbohydrat 35 g, -hvorav sukkerarter 26 g, protein 5,7 g, salt 0,21 g.

Hvor får man kJøpt Pæreis?

Pæreis finner du i Klassiker-pakken vår, samt at den selges hos Diplom-Isbilen.

Har Bunnpris Diplom-Is?

Vår iskrem selges hos dagligvarebutikkene Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker, Jacobs og Bunnpris. I Coop selges Hennig-Olsen Is regionalt i Sørvest-Norge.

Hvor ofte kjører isbilen?

Lytt etter Norge Rundt-melodien, vi kjører i ditt område hver 2. eller 4. uke. Vi har en gratis SMS-tjeneste hvor du mottar en SMS samme dag som vi kjører i ditt nabolag.

Hvor mange kalorier i Royal Trippel?

Produktet kan inneholde spor av nøtter.

100 g vare gir ca: energi 1779 kJ (428 kcal), fett 31 g, hvorav mettet fett: 17 g, karbohydrat 32 g, -hvorav sukkerarter 31 g, protein 3,8 g, salt 0,25 g.

Hvor mye kalorier i en sekser øl?

Et raust vinglass vil derfor gi like mange kalorier som en halvliter øl. For mange er alkohol en naturlig del av festlig lag. En sixpack med halvlitere øl inneholder til sammen 1200 kcal.

Hva er den mest populære isen i Norge?

– Royal Trippel er den mest spiste isen i Norge. Da blir det viktig at folk får et bevisst forhold hvilken is de liker aller best.

Hvor mange kalorier i en gullpinne?

En gullpinne inneholder rundt 250 kcal, altså like mye som et lite måltid eller et litt større mellommåltid.

Author

    Leave a Comment