Kan man lita på Hedin bil?

Sedan 2017 har Konsumentverket tagit emot över 500 klagomål på Hedin bil, som är en av Sveriges största bilhandlare. Efter att ha granskat klagomålen uppmanar nu myndigheten Hedin bil att ha bättre koll på sina kunders rättigheter. SVT:s konsumentredaktion Plus har under en längre tid granskat bilhandlare.

Vilka bilar har Hedin bil?

VÅRA BILMÄRKEN
 • MERCEDES-BENZ.
 • KIA.
 • FORD.
 • BYD.
 • Renault.
 • Dacia.
 • NISSAN.

Vad äger Hedin bil?

Dessa bolag utgörs av Car to Go Sweden AB, Unifleet AB, Mabi Mobility AB, Hedin MG Sweden AB, Hedin HMC Motor Company AB, Hedin Automotive Switzerland AB, Klintberg & Way Group AB, Hedin IT AB med samtliga dotterbolag till dessa bolag, samt aktieinnehav om ca 23 % i Pendragon PLC och ca 24 % i Lasingoo Sverige AB.

Vad säljer Hedin bil?

Hedin Bil finns över stora delar av Sverige och köper in alla typer av bilmärken.

Hur vi bedömer bilens värde

 • Hur många mil bilen har körts.
 • Utrustningsnivå
 • Bilens allmänna skick som rost, repor, kvalitén på fälgarna och däcken.
 • Marknadens efterfrågan.
 • Fordons- och besiktningshistorik.

Kan man lita på Hedin bil? – Related Questions

Vilken är världens coolaste bil?

DeLorean DMC-12

Det här är en riktig klassiker. Känd från filmen Tillbaka till Framtiden är denna flygande bil definitivt med på vår lista över de coolaste bilarna! Designern, John DeLorean jobbade under tiden han tog fram DMC-12 som designchef hos General Motors.

Vad får man för bil för 50000?

Vilka beggade bilar skall man kolla efter som är stabila och pålitliga och ligger på cirka 50000? Vill inte köpa något som bara blir ett renoveringsobjekt. Tack! Toyota Corolla, Honda civic, Subaru Forester.

Vilka märken säljer Hedin?

Hedin Bil är beläget runtom i Sverige på 70 stycken anläggningar och är återförsäljare av Mercedes-Benz, Mercedes-AMG, smart, Kia, Nissan, Nissan GT-R, Ford, Jaguar, Land Rover, Opel, Citroën, DS, Renault, Dacia, Fiat, Fiat Professionell, Jeep, Alfa Romeo, Abarth, Dodge, RAM, Mitsubishi, Cadillac, Corvette, Chevrolet,

Hur många bilmärken säljer Hedin Bil?

Hedin Bil är Sveriges största återförsäljare av nya bilar med över 30 märken. Vårt breda sortiment ger en valfrihet och möjlighet att hitta en bil som passar just dig.

Vem står bakom vi köper din bil?

På tyskägda bilföretaget Vi Köper Din Bil värderar man kundens bil medan denne dricker kaffe och ser på, och köparna finns i hela Europa. På bilköparkedjan Vi Köper Din Bil utmanar man både stora och små bilhandlare med sitt nya sätt att köpa bil av privatkunder.

Hur många bilar säljer Hedin Bil?

Hedin Bil omsatte 22 301 382 kkr, alltså drygt 22 miljarder under det gångna året. Rörelseresultatet landade på nätta 360 miljoner kronor vilket betyder en rörelsemarginal på 1,6 procent. Det kan tyckas vara en snål marginal men med tanke på företagets omfattande expansionstakt kan det inte ses som dåligt.

Vad tjänar man på Hedin bil?

Som handlare har man en grundlön på cirka 10-12 tkr per månad. På detta tillkommer sedan provision per såld bil och även på tillbehör. Du bör sälja 14-18 bilar per månad på en stor firma för att hålla chefen på gott humör.

Vart bor Anders Hedin?

Anders Hedin bor i en villa på Särö. Han bor tillsammans med bland annat Anna Maria Hedin. Hans födelsedag är den 7 mars och han har namnsdag den 30 december. Hans villa är värderad till ca 6 540 000 kr.

Hur mycket går en ny bil ner i värde?

Vanliga frågor om värdeminskning bil

S: Högst generellt brukar man säga att en bil minskar i värde runt 25% första året, sen är genomsnittet 15-20% tappat värde per år tills bilen anses gammal och då planar kurvan ut.

År 20 000 mil mycket för en bil?

Det kan vara svårt att veta vad som är okej när man köper en begagnad bil, inte minst när det kommer till hur långt bilen har kört. 20000 mil är väldigt långt för en bil att köra och givetvis måste man räkna med att bilen nog är ganska sliten. Det är trots en riktigt långkörare man funderar på att köpa.

Vilken bil ökar mest i värde?

Det är bilar som spås öka mest i värde de kommande åren. Bland de säkraste fynden finns den svenska nationalklenoden Volvo 245, Pontiac GTO och Tesla Roadster.

Hur ofta ska man byta bil?

I snitt väljer vi i Sverige att byta bil var tredje år. I många fall handlar det om att behovet ändras, men den rutinerade bilägaren gör också valet att byta bil för att de har koll på bilens värdeminskning.

Hur gammal bör man köpa en bil?

En fyra år gammal bil har ett lugnare och jämnare värdefall. Som begagnatköpare kan det därför vara en god idé att leta bland tre år gamla bilar, körsträckan är sannolikt rätt låg och man får mycket bil för pengarna.

Är 15000 mil mycket på en bil?

Ingen garanti – köp en bil utan krånglig teknik En bil som rullat riktigt långt har förstås ingen nybilsgaranti kvar, och den kan också ha rullat för långt för att maskinskadeförsäkringen ska gälla. Den brukar “ta slut” efter 10 000 eller 12 000 mil som längst.

När är en bil för gammal?

Det skiljer mellan modellår och tillverkningsår. Carfax anger modellår 2005, vilket är det år då bilmodellen lanserades. Fordonsåret, det vill säga när den aktuella bilen troligen tillverkades och när den togs i bruk första gången, är däremot 2008.

Vad gäller för 30 är gammal bil?

30 år och äldre personbilar och lätta lastbilar som inte används yrkesmässigt. Besiktningsperiod är var 24:e månad som styrs av föregående kontrollbesiktning. En godkänd kontrollbesiktning krävs när fordonet blivit 30 år för att de nya inställelsereglerna ska gälla.

Author

  Leave a Comment