Kan jeg ta med bil på Hurtigruten?

Reiser med bil

Du kan ta med bil på alle våre skip. Vi anbefaler at dette forhåndsbestilles, da vi har begrenset kapasitet og ulike spesifikasjoner per skip. Campingvogner og bobiler kan ikke medbringes.

Er det treningsrom på Hurtigruten?

Om bord finner du tre forskjellige restauranter, Multe bakeri og iskrembar, en badstue og treningsrom. Ute på dekk kan du nyte utsikten fra et av de to boblebadene. Foran på skipet kan du slappe av med en drink i baren. Skipet har også et stort område med resepsjon, en turguide, konferanserom og en butikk.

Er det lov med dyr på Hurtigruta?

Reiser man uten lugar må kjæledyret være i bur på bildekket og det er kun tilgang for eiere når skipet er i kai. Førerhund er velkommen om bord. Ansvarsbestemmelser: Hurtigruten fraskriver seg et hvert ansvar i forbindelse med transport av kjæledyr.

Når er det best å reise med Hurtigruta?

Sommersesongen på Hurtigruten starter i mai og varer ut august, og dette er den mest populære tiden å reise langs kysten vår. Det er også i denne perioden vi seiler inn i vakre Geirangerfjorden og Trollfjorden.

Kan jeg ta med bil på Hurtigruten? – Related Questions

Hvor dypt stikker Hurtigruta?

Skipene er 140 meter lange, stikker 5,3 meter dypt og er bygget for turisttrafikk i arktiske strøk.

Er mat inkludert på Hurtigruten?

En full drikkepakke er inkludert sammen med helpensjonen, samt alle måltider i à la carte-restauranten.

Når er Hurtigruta på Nesna?

Finn ruteinformasjon
HavnAnkomstAvreise
Rørvik21:4022:00
Brønnøysund01:3501:45
Sandnessjøen04:3504:50
Nesna06:0006:10

Hvor mange dager bruker Hurtigruta?

Hurtigruten, nå formelt kystruten Bergen–Kirkenes, er en skipsrute langs norskekysten fra Bergen til Kirkenes, med gods, post og passasjerer. Totalt 34 havner anløpes, og en rundtur Bergen–Kirkenes–Bergen tar i underkant av elleve døgn.

Er det honnørrabatt på Hurtigruten?

Honnørrabatt – 50% rabatt:

Gjelder på reisebilletten. Rabatten gis personer som enten har fylt 67 år, er blinde eller minst 50% uføre som har trygd fra det offentlige eller fra et EØS-land.

Hvem reiser med Hurtigruta?

Nordmenn og tyskere er – slik det har vært i flere år – de største nasjonalitetene blant Hurtigrutens gjester, men også Storbritannia, USA, Frankrike og folk fra flere andre europeiske land reiser ofte med Hurtigruten.

Hvordan få rabatt på Hurtigruten?

Slik får du rabatt hos Hurtigruten:
  1. Bestill direkte fra Hurtigruten på telefon 810 03 030 eller via e-post booking@hurtigruten.com.
  2. Telefonbestillingen er åpen mandag til fredag mellom kl.
  3. NAF-medlemsnummeret ditt må oppgis ved bestilling.
  4. NAF-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampanjer.

Hvor mange skip har Hurtigruten?

Hurtigrutens elleve skip frakter fortsatt gods og passasjerer langs norskekysten.

Skal Hurtigruta gå fra Oslo?

Fra høsten 2023 starter Hurtigruten med seilinger fra Oslo med Nordkappekspressen. MS Trollfjord er skipet som skal besøke lokalsamfunn langs kysten og gi gjestene helt spesielle minner.

Hva gjør man på Hurtigruta?

Hurtigruten er ikke som et konvensjonelt cruise. Våre 11 kystskip seiler langs norskekysten fra Bergen til Kirkenes og tilbake til Bergen, med avgang fra Bergen hver dag. På veien besøker vi 34 unike havner, og flere større og mindre byer, samt utforsker flotte fjorder og UNESCOs verdensarvsteder.

Er Hurtigruta norsk?

Artikkelstart. Hurtigruten AS er et norsk rederi som transporterer post, gods og passasjerer langs norskekysten, etter hvert på den tradisjonsrike strekningen mellom Bergen og Kirkenes, kjent som Hurtigruta.

Hvor møtes Hurtigruta?

Nordgående og sørgående hurtigrute møtes hver kveld i Vestfjorden utenfor Kabelvåg eller Henningsvær.

Hvorfor tuter Hurtigruten?

Hurtigrutas tuting er en historisk overlevning. Tutinga skriver seg fra en tid da båtene ikke hadde faste ankomsttider. Når de kom til havn på et av de mange anløpsstedene langs kysten, var det dermed nødvendig å lage lyd for å kalle inn ventende passasjerer.

Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Bergen til Tromsø?

Femdagers cruise fra Bergen til Tromsø | Hurtigruten | Hurtigruten.

Hva er den nyeste Hurtigruten?

I 2019 ble et splitter nytt skip lagt til Hurtigruten-flåten: MS Roald Amundsen. Dette førsteklasses skipet har ny og miljømessig bærekraftig hybridteknologi som vil redusere drivstofforbruket, og vise verden at hybrid fremdrift på store skip er mulig.

Hvilken hurtigrute er eldst?

«Lofoten» og «Nordstjernen»

«Nordstjernen» er den eldste hurtigruta. Ble bestilt av Det Bergenske Dampskibsselskap og bygget ved Blohm & Voss i Hamburg i 1956.

Author

    Leave a Comment