Hvornår går færgen til Læsø?

LÆSØ færge Køreplan
DagKørselstiderHyppighed
tor07:50 – 20:30 3 t. 40 min.
fre07:50 – 20:30 3 t. 40 min.
lør07:50 – 16:50 3 t. 40 min.
søn09:50 – 20:30 3 t. 40 min.

Er det gratis at komme til Læsø?

Færgen er gratis når I skal retur fra Læsø, men book billetten alligevel af pladshensyn. Færgen sejler året rundt og bliver kun aflyst i tilfælde af storm.

Hvordan kommer jeg til Læsø?

Skal du til Læsø skal du med en af Læsøfærgerne – enten Margrete eller Ane. Færgen sejler dagligt fra Frederikshavn, så det er nemt at komme til eller fra øen. Læsøfærgen har en overfartstid på 90 minutter. I lavsæsonen er der 3-4 overfarter, mens der i højsæsonen er op til 7 sejladser om dagen.

Hvad hedder den gratis færge til Læsø?

Færgeoverfarten til blandt andet Læsø har været gratis som et led i den såkaldte sommerpakke, regeringen tilbage i 2020 indførte i kølvandet på corona-pandemien. Knap 30.000 turister har de seneste to måneder taget turen gratis med færgen fra Frederikshavn til Læsø.

Hvornår går færgen til Læsø? – Related Questions

Hvor langt er der rundt på Læsø?

På denne rute kommer du Læsø rundt og oplever både kyst, by og smuk natur. Flere steder vil du komme forbi grøfter, hvor du enten skal vade eller hoppe over. Ruten er 58 km og tager omtrent 12 timer, så det er oplagt at kombinere ruten med en overnatning på øen.

Hvor skal man overnatte på Læsø?

Vi anbefaler
 • Vester Venners Badehotel Strandgaarden. Velkommen til VesterVenners Badehotel Strandgaarden, et intimt badehotel med 14 værelser.
 • Læsø Camping Vest. Læsø Camping, Vesterø.
 • Østergård Kultur B&B.
 • Lærkely hotel og restaurant.
 • Hotel Nygaard.
 • Team Læsø
 • Læsø Camping Øst.
 • Læsø Strand.

Er der gratis færger i 2022?

Dem der havde håbet på gratis eller billige færger, ligesom de sidste 2 år, bliver skuffede. Det forventes, at evealueringen af de gratis færger først er færdig – til sommer. Derfor kan det ikke forventes, at der bliver lavet et corona-tilskud til færgefarten til Ærø i 2022.

Hvilke færger er gratis i 2022?

FAKTA: Her kan du sejle gratis med færge i juli, hvis du er gående eller på cykel
 • Sjællands Odde-Ebeltoft.
 • Sjællands Odde-Aarhus.
 • Køge-Rønne.
 • Gudhjem-Christiansø
 • Hundested-Rørvig.
 • Havnsø-Sejerø
 • Holbæk-Orø
 • Kalundborg-Samsø

Er der gratis færge til Venø?

Gratis færgeoverfart til Venø

Der er gratis færgeoverfart med Venø Færgen for alt privat kørsel fra og med den 21. august 2022 til og med den 30. september 2022.

Hvad koster en billet til Fejø?

I følge et notat fra Lolland Kommunes dagsorden fremgår det, at prisen for en voksenbillet til eksempelvis Fejø således vil stige fra 55 kroner til 70 kroner, hvilket er en stigning på 27 procent.

Hvordan får jeg gratis færgebillet?

Som en del af Sommerpakken 2021, er passagerfærger gjort gratis for de rejselystne danskere, der rejser til fods eller med cykel. Modsat sidste år, har rederierne og øerne selv indflydelse på, hvornår ruterne skal gøres gratis, så længe der er tale om mindst 30 dage med gratis færger mellem 1. juli og 30. september.

Hvad skal man lave på Fejø?

Du kan cykle, vandre, løbe på 28 km offentlig vej. Derudover er findes der en håndfuld trampestier. Vandet omkring Fejø er lunt og du kan nemt komme i baljen ved et par badebroer. Farvandet er rigtig godt til kajak, paddleboard og kitesurfing.

Er der gratis færge til Fejø?

Resten af 2020 kan cyklister og gående komme gratis med færgen til Femø, Fejø og Askø. Tilbuddet hænger sammen med de initiativer, regeringen har taget for at understøtte danskernes muligheder for at afholde sommerferie i Danmark.

Hvornår er der gratis færger?

maj 2022 er overfarten gratis for gående, busser, campingvogne, trailere og personbiler dog ikke erhvervs biler.

Hvor meget koster en færge?

Man ligger i niveauet 80.000.000 euro for sådan et skib. Så det er en ganske betydelig investering, siger Carsten Jensen, der er administrerende direktør hos Molslinjen. De 80.000.000 euro svarer til 597 millioner danske kroner.

Hvad koster det at sejle med færge?

PRISER 2022
Voksen/Adult/Erwachsene 100 kr.
Børn/Children/Kinder (4–12)50 kr.
Cykel/Bicycle/Fahrrad*20 kr.
Knallert/Moped/*130 kr.

Hvor lang tid i forvejen skal man være ved færgen?

Tjek-ind for køretøjer lukker 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt. Gående passagerer skal afhente deres billetter hos fragtskranken mindst 45 minutter før afgang (fragtskranken er åben fra 05.30 til 22.45 mandag-lørdag og fra 08.15 til 22.15 om søndagen).

Author

  Leave a Comment