Hvordan regne ut hvor mye en biltur koster?

Har du lagt inn tre år, beregner kalkulatoren både totalkostnaden i tre år, og gjennomsnittskostnaden per år. Gjennomsnittskostnad: Totale kostnader delt på antall kjørte kilometer. Gjennomsnittskostnad per dag: Totalkostnaden per år fordelt på antall dager.

Hvor mye koster det å kjøre fra Oslo til Trondheim?

Inklusive bompenger snakker vi om en tur til 4000 kroner. En tur-retur OsloTrondheim (100 mil totalt) vil med ovennevnte forutsetninger koste 1400 kroner totalt, hvorav 900 i bensinpenger. For en utslippsfri bil er det nesten ikke bompengekostnader i det hele tatt.

Hvor mye koster det å kjøre en mil?

30 til 210 kroner per kjørte mil

Basert på 96 forskjellige regneeksempler, kommer de frem til at det billigste eksempelet innebærer at det det å kjøre én mil koster over 30 kroner i totale kostnader. For å komme så langt ned, må du ha en billig elbil som blir kjørt mye.

Hvor mye koster det å kjøre fra Oslo til København?

For enkelhets skyld regner vi på veien mellom Oslo og København. Det er 566 kilometer mellom hovedstedene. Pris:Bensinkostnader ved forbruk på 0,8 liter per mil, og med bensinpris på 8,29 blir omkring 380 kroner.

Hvordan regne ut hvor mye en biltur koster? – Related Questions

Hvor mye koster det å kjøre fra Norge til Spania?

Som en konklusjon vil jeg si at man bør beregne at det vil koste ca. 10.000 kroner for de fleste å kjøre en vanlig personbil fra Oslo til Málaga, overnatting ikke inkludert, og rundt 12-13.000 kroner for en større varebil, som den jeg satt på med.

Hvor dyrt er det å kjøre til Italia?

VarighetNomad stilLuksus reise
1-dagers tur472 NOK3,200 NOK
3-dagers tur1,400 NOK9,800 NOK
Uke lang tur3,300 NOK23,000 NOK

Hvor mye koster det å kjøre til Sverige fra Oslo?

Fra Oslo sentrum til Strömstad er det drøyt 130 km hver vei (265 kilometer tur/retur), noe som gir en beregnet totalkostnad på 1855 kroner.

Kan man ta tog fra Oslo til København?

Du kan reise fra Oslo til København via tog, buss eller fly.

Hvor mye koster det å kjøre bil i Oslo?

Pris for en vanlig personbil for passering av én bomstasjon er 28 kroner utenom rushtid og 34 kroner i rushtiden (pris fra september 2022). Elbiler betaler 14 kroner utenom rushtid og 17 kroner i rushtiden. Dieselbiler (32/37 kroner) og kjøretøy over 3500 kg betaler mer.

Hvor mye koster det å ta danskebåten?

MiniCruise (tur/retur med samme skip) fra kr 216,- per person når to reiser sammen i Standard innvendig økonomilugar. Transportreise (én vei) fra kr 224,- per person når fire reiser sammen i Standard innvendig lugar inkl.

Kan man bruke euro på danskebåten?

Oslo – København Alle priser om bord er i danske kroner. Vi aksepterer både euro og norske og svenske kroner, men du vil kunne få tilbake veksel i danske kroner.

Kan man ta med alkohol på danskebåten?

Alkohol og tobakk

De som er 18 år eller eldre kan ta med følgende: Fem liter øl med opptil 4,75% alkohol eller tre liter vin eller tilsvarende varer som inneholder opptil 22% alkohol. De kan også ta med seg 200 sigaretter eller 250 gram med andre varer som inneholder tobakk.

Kan man drikke på danskebåten?

Opplev et bredt utvalg av restauranter, barer, live-underholdning, taxfree og Bubble Zone – der du finner basseng og boblebad. Det er også servering på soldekk, slik at du kan nyte noe kaldt å drikke mens du beundrer utsikten mens du seiler.

Er det tax free på danskebåten?

danskebåten får man både alkohol og tobakk til billige taxfree-priser. I tillegg er det et stort utvalg av kjøttvarer og snacks. Her kan man gjøre mange kupp om man tar seg tid til å se gjennom hele butikken. I tillegg har butikkene egne avdelinger for varer som parfyme og klær.

Hvor fort går danskebåten?

Skipet er et av verdens største cruiseskip med bildekk og ble bygget av Aker Yards i Turku i Finland og er registrert i Oslo. Skipet har en brutto tonnasje på 75 100 og en servicefart på 22 knop.

Hvor mange timer tar danskebåten?

Båten til København fra Oslo seiler hver dag. København er et ypperlig utgangspunkt for resten av reisen. Til Billund er det ca 3 timer, og til Rødby, eller Gedser i tar det ca. av 1,5 timer.

Når kan man gå ombord på danskebåten?

for gående passasjerer åpner 2 timer før avgang og stenger 15 minutter før avgang i Oslo og København.

Hvor gammel for å ta danskebåten?

Den generelle aldersgrensen på danskebåten er 20 år uten følge av foresatte/ledsager (med minicruise menes reise tur/retur med samme skip). På øvrige reiser med danskebåten, som f. eks. enveisreiser og hotellturer, er aldersgrensen 18 år uten følge av foresatte/ledsager.

Er det dusj på danskebåten?

Alle lugarene har sengetøy og håndkler samt dusj og toalett som standard, speil, stikkontakt og kleshengere. Merk: Interiør på lugarene kan variere noe.

Hvor lenge er man i København med danskebåten?

Turen med danskebåten til København kan tas som en ren svipptur med i overkant av 7 timer til rådighet i København. Det høres litt lite ut, men sentrum av byen er kompakt slik at dere vil nå å shoppe og besøke ett par turistattraksjoner. Båtturen kan selvfølgelig også kombineres med et hotellopphold.

Author

    Leave a Comment