Hvordan finne ut verdi på bil?

Hvordan finne ut hva en bil er verdt? De fleste forhandlere har god oversikt over hva de er villige til å betale for en bruktbil. På Regnr.no kan du enkelt få estimater både hva en privatperson og en forhandler kan være villige til å betale for bilen din.

Hva koster en NAF test av bil?

Ved å gjennomføre en NAFtest ved salg kan du unngå fremtidige konflikter med kjøper, samtidig som kjøper kan føle seg tryggere på bilens tilstand. NAFtest ved salg koster 2.390 kroner for medlemmer av NAF og 2.990 kroner for ikke-medlemmer.

Hvor mye faller bilen i verdi?

Verdifallet er i de aller fleste tilfellene størst det første året. For en nybil kan du forvente 20 prosent første året. Deretter om lag 14 prosent av bruktprisen fra det andre året, synkende til 10 prosent det sjette året. Og fra den sjette året 10 prosent årlig.

Hva er en NAF test?

NAF Test ved salg er en grundig tilstandsrapport av kjøretøyets tekniske tilstand. Som selger har du opplysningsplikt og en NAF Test er et godt grunnlag. Åpenbare feil og mangler som avdekkes i etterkant av et salg, er en kjent problemstilling både for Forbrukerrådet og NAF advokatene.

Hvordan finne ut verdi på bil? – Related Questions

Hvor mye koster oljeskift hos NAF?

Derfor vet vi nøyaktig hva du må betale for oljeskift. I år ligger prisen på mellom 600 og 2200 kroner. Det er et veldig stort spenn: og mye kommer an på hvilken type bil du velger.

Priseksempler – oljeskift på bil.

Navn på bedriftPris
NAF600-1000 kroner
OljeskiftExpressen910 – 1260 kroner
Svendsen Eksos799,- kroner

1 more row

Hvor mye koster tilstandsrapport på bil?

Driftstest: Du kan også gå til NAF og få en tilstandsrapport. NAF kaller det en driftstest, og det koster rundt 1.900 kroner for medlemmer, og rundt 2.400 kroner for ikke-medlemmer. I denne testen lover NAF å teste bilens tilstand og gi god dokumentasjon på alt som burde repareres før et eventuelt salg.

Hva kan NAF hjelpe med?

Juridisk og teknisk bistand
 • Kjøp og salg av bil.
 • Personskade ved trafikkuhell.
 • Tvist om verkstedsregninger.
 • Tvist med forsikringsselskap.
 • Toll og avgiftsspørsmål.
 • Strafferettslige spørsmål og tap av føreretten.

Hvordan si opp NAF?

Du kan selv foreta endringer i medlemskapet ditt undeer Mitt NAFnaf.no. Alternativt kan du sende en melding via skjemaet under eller ringe tlf. 23 21 31 00.

Hva tilbyr NAF?

Rabatter på EU-kontroll, service og reparasjon på NAF-senter. Fordeler på f. eks drivstoff, dekk, reise, overnatting og leiebil.

Hvem eier NAF?

NAF AS eies av: Norges Automobil Forbund.

Hvem eier bilen gratis tjeneste?

Statens vegvesen klar med nye selvbetjeningsløsninger. Nå kan du selv logge deg inn på Din side på vegvesen.no og finne opplysninger om kjøretøy og eiere, og det uten at det koster deg noe. Du har også fram til nå hatt mulighet til å finne ut hvem som eier et bestemt kjøretøy via en SMS-tjeneste du måtte betale for.

Kan man se hvem som har søkt på regnr?

Kan bileier se at jeg jeg har søkt hans/hennes informasjon? Nei. Tjenesten er anonymt. Bileier kan ikke se både hvem som søkt og hvor mange ganger.

Når ble NAF startet?

21. mai 1924
Norges Automobil-Forbund / Grunnlagt

Når kom den siste NAF boka?

Neste utgave av NAF veibok skal ut i januar 2022 og den skal inneholde oppdatert informasjon om din kommune. For å lage gode presentasjoner av alle landets 356 kommuner trenger vi hjelp av lokalkjente folk i hver enkelt kommune.

Hvor ofte kommer NAF boka ut?

Boken kommer i ny utgave hvert 3. år og den siste utgaven (NAF Veibok fra mars 2020) er den 31. utgaven. Boken er på over 746 sider, og trykkes i et opplag på 530 000 eksemplarer.

Hvor mange medlemsfordeler NAF?

Du bør ta en kikk på de over 50 medlemsfordelene dine slik at du ikke går glipp av noe! Vi har laget noen enkle og konkrete eksempler, med utgangspunkt i elbil og NAF-medlemskap, NAF Xtra kredittkort for laderabatt og et par medlemsfordeler. Bli NAF-medlem og få tilgang til fordelene!

Er NAF medlemskap personlig?

Hvem medlemskapet gjelder for

1.1 Medlemskapet og tilhørende fordeler er personlig og til privat bruk.

Hvor mye må du betale for vindusviskere ved ruteskift eller reparasjon av steinsprutskade som NAF medlem?

Husk at en steinsprutskade er gratis å reparere så lenge du har kasko eller delkasko. Det er ikke noe problem dersom du har flere skader, de reparerer alle for deg. Gratis Bosch vindusviskere (lagerførte) opp til en verdi av kr 600,– inkl. mva., montert på bilen ved reparasjon eller skift av rute hos Riis Bilglass.

Hva dekker NAF?

NAF Veihjelp
 • Fire veihjelp uten egenandel.
 • Hjelp uansett årsak ved driftsstans og startproblemer.
 • Hjelp når tom for strøm eller drivstoff.
 • Skreddersydd veihjelp etter din situasjon.
 • Hjelp uansett hvilken bil du kjører eller er passasjer i.
 • Hjelp på hjemmeadresse.
 • Hjelp i hele Europa.

Hva sjekkes på garantiutløpstest?

Tar du en garantiutløpstest får du som eier god dokumentasjon på bilens tekniske tilstand. Dokumentasjonen du mottar er en tilstandsrapport basert på tekniske vurderinger av definerte kontrollpunkter som er foretatt på testtidspunktet, og kan fremlegges i forbindelse med garanti eller et reklamasjonskrav.

Author

  Leave a Comment