Hvor mye koster Viking veihjelp?

Veihjelp fra Viking redningstjeneste – størst på bilberging i Norge!
MedlemskapVeihjelp
Hovedmedlemkr. 510,–kr. 420,–
Hustandsmedlemkr. 185,–kr. 165,–

Hvem eier Viking redningstjeneste?

Viking Redningstjeneste
Morselskap Viking Assistance Group
Datterselskap Viking Kontroll
HovedkontorOslo
LandNorge

Hvor mye koster Falken?

Falken. Hos Falken betaler du 439 kroner årlig for å bli reddet i hele Skandinavia, og 503 kroner hvis du utvider området til Europa. Hvis du er forsikringskunde hos Storebrand får du medlemskapet billigere, for 386 kroner.

Hvor mye koster det å få veihjelp?

Hvis du trenger veihjelp kan det bli veldig dyrt dersom du må betale for den av egen lomme. Har du delkasko, kasko eller toppkasko er du dekket av forsikringen. Prisen du betaler for veihjelpen vil kun være egenandelen på 500 kroner (med mindre noe annet fremkommer i forsikringsbeviset ditt).

Hvor mye koster Viking veihjelp? – Related Questions

Hvilke bilforsikring er billigst?

Ansvarsforsikring er den billigste bilforsikringen du får. Den oppfyller minimumskravet for bilforsikring dersom du har en registrert bil. Det som er viktig å huske på med ansvarsforsikring, er at hvis du er skyld i en kollisjon eller utforkjøring, dekker ikke forsikringen skadene på din egen bil.

Er det egenandel på veihjelp?

Vanlig egenandel er 500 kroner når du bruker veihjelp, men i noen tilfeller slipper du å betale egenandel: Hvis du ved samme skadetilfelle betaler egenandel for skadeutbedring. Hvis veihjelpen finner sted utenfor Norden. Hvis problemet løses på stedet uten transport av bilen til verksted.

Hva dekker veihjelp?

Veihjelp er inkludert, hvis du har delkasko, kasko, Bil Ekstra og Elbil Ekstra.

Veihjelp gir deg:

 • Hjelp på stedet.
 • Transport til verksted.
 • Hjemtransport eller videretransport for både fører og passasjerer, også når fører rammes av plutselig sykdom eller uhell.
 • Veihjelp til campingvogn/tilhenger.

Hva dekker NAF Veihjelp?

NAF Veihjelp
 • Fire veihjelp uten egenandel.
 • Hjelp uansett årsak ved driftsstans og startproblemer.
 • Hjelp når tom for strøm eller drivstoff.
 • Skreddersydd veihjelp etter din situasjon.
 • Hjelp uansett hvilken bil du kjører eller er passasjer i.
 • Hjelp på hjemmeadresse.
 • Hjelp i hele Europa.

Hva dekker veihjelp Gjensidige?

Du får dekket veihjelp hvis bilen blir utsatt for skade, tyveri eller tekniske problemer, og hvis fører eller passasjerer blir skadet, selv hjemme på din egen gårdsplass. Veihjelp kan blant annet bestå av berging, tauing, hotellopphold og hjemtransport. Egenandelen er 500 kroner.

Hvor mye koster egenandel på bilforsikring?

Egenandelenbilforsikring ligger vanligvis på rundt 6.000 til 15.000 kroner, men det kan være forskjellig fra selskap til selskap.

Når bør man ha full kasko?

Dersom du har en eldre bil med lav markedsverdi, er delkasko vanligvis et godt valg. Delkasko er en rimelig bilforsikring som dekker det mest nødvendige, slik som brann, tyveri, glasskader og veihjelp, i tillegg til lovpålagt ansvarsforsikring.

Kan man ha 2 forsikringer?

Du kan ha flere forsikringer i forskjellige selskap der du får utbetalt alle sammen. Den største grunnen til oversikring på dette området er sannsynligvis at mange ikke vet hva de er forsikret for via arbeidsgiveren.

Hvor mye koster full kasko?

En kaskoforsikring kan koste alt mellom 4.000 og over 20.000 kroner i året. Prisen på en kaskoforsikring avhenger av en rekke forskjellige prisfaktorer som sier noe om risikoen du utgjør på veien og hva det ville kostet å reparere eller erstatte deler på bilen din dersom den skulle bli skadet.

Hvem er best på bilforsikring?

1. Gjensidige – Best i test! Gjensidige er en av Norges mest populære forsikringsselskaper. De har også det vi mener er Norges beste bilforsikring.

Når lønner det seg ikke å ha kasko?

Forbrukerøkonom Hallgeir Kvadsheim sier at man kan droppe kasko dersom bilen er verdt mindre enn 100 000 kroner. Ansvarsforsikring er obligatorisk for en bileier, og den dekker alle skader som du og din bil påfører andre mennesker, ting eller kjøretøy. Men den dekker ikke skadene på din egen bil.

Hva dekker ikke bilforsikring?

Her er et par ting bilforsikringen ikke dekker som det kan være greit å være klar over: Når bilen blir kjørt på bane eller i konkurranse. Terrengkjøring i strid med regler for motorisert ferdsel i utmark. Penger, smykker og klokker som blir stjålet fra bilen.

Hva betyr 75 bonus på bilforsikring?

Bonus på bilforsikring er en rabatt for skadefri kjøring i forsikringsåret. Toppbonusen er 75 prosent, men i noen selskaper kan du velge mellom 75 prosent eller 80 prosent. Hvis full pris på bilforsikringen er 20.0000 kroner, vil du med 75 prosent bonus betale grovt regnet omtrent 5.000 kroner.

Hva innebærer full kasko?

Kasko er en bilforsikring som, i tillegg til ansvar- og delkaskodekning, dekker skade på egen bil som følge av sammenstøt, utforkjøring, velting, hærverk eller annen tilfeldig, plutselig ytre påvirkning. Med andre ord vil kasko dekke utgifter for de fleste scenarioer du som bilist kan komme utfor.

Hva er maks bonus på bilforsikring?

Maksimal bonus er som regel 80 %. Har du oppnådd 70 % bonus vil imidlertid de fleste forsikringsselskap la deg velge om du vil rykke opp til 75 % i noen år, mot at du kan ha én ulykke uten å tape bonusen. Alternativt kan du velge 80 %, og miste bonusen i henhold til avtalen dersom du dekker en skade med forsikringen.

Når får man 70% bonus?

40 % startbonus

Hos Tryg får du 40 % startbonus, når du ikke har bonus fra før. Dersom du allerede har en bonus, benytter vi denne. Bonusen øker med 10 % hvert år du kjører skadefritt, frem til 70 %. Deretter har du 70 % i fem år før du får 75 %.

Author

  Leave a Comment