Hvor mye koster service på Volvo?

Volvo Originalservice, fra 3 495 kr. Volvo Originalservice, fra 3 995 kr. Inkl. fri veihjelp i ett år og programvareoppdatering.

Hvor ofte bør man ha bilen på service?

Det mest alminnelige er at man skal foreta service på bilen hvert 10,000 til 30,000 km, eller hvis du kjører mindre enn det, hvert 1-2 år. Sjekk serviceheftet til bilen din. Der skal intervallene for de ulike servicene stå. Har bilen registerreim står det også når denne bør skiftes.

Hva er vanlig service på bil?

Det er vanlig at servicene har ulikt antall kontrollpunkter, avhengig av serviceintervallet. Skifte av olje og filter, kontroll av bremser, skift av pollenfilter samt sjekk og skifte av bremsevæske er blant noe som oftest inngår på en service.

Hva inngår i Volvo service?

Med Volvo originalservice får du blant annet med deg:
  • Volvo serviceteknikere som er ekspert på din Volvo.
  • Volvo Originalservice med fri oppdatering av bilens programvare (Gjelder ikke navigasjonskart eller Bluetooth)
  • Årsabonnement på Volvo Cars app.
  • Årsabonnement på veihjelp med 24-timers telefontjeneste.

Hvor mye koster service på Volvo? – Related Questions

Hvor ofte skal Volvo på service?

Dersom du kjøper en ny Volvo, har du muligheten til å få med en Volvo Serviceavtale eller Serviceavtale pluss, som dekker tre til fem servicer som gjennomføres én gang i året eller for hver 30.000 kilometer.

Hva bør byttes på service?

Hva sjekkes på en service?
  • Skifte av olje og filter.
  • Skifte av pollenfilter.
  • Kontroll av bremser.
  • Sjekk/skifte av tennplugger, bremsevæske, frostvæske og girolje.

Hva er Volvo 2.0 service?

Service som fokuserer på deg og dine behov

Derfor tilbyr vi Volvo Service 2.0 – en service utenom det vanlige. Vi tilbyr kostnadsfri programvareoppdatering (som gjør at din Volvo blir enda litt bedre etter hver service), 24 timers telefontjeneste og 1 års fri Volvo Veihjelp.

Hva er inkludert i Volvo On Call?

Volvo Orginalservice – NÅ INKLUDERT GRATIS VOLVO ON CALL.

I tillegg får du kostnadsfri oppdatering av nyeste programvare, Volvo Veihjelp i ett år og telefontjeneste du kan ringe døgnet rundt. Bilservice bør være din minste bekymring – velkommen til oss, vi kan Volvo!

Hva er visjonen til Volvo Cars?

Volvos visjon om at ingen skal bli drept eller alvorlig skadd i en ny Volvo, er resultatet av et engasjement for å redde liv, som har blitt ført videre fra generasjon til generasjon i Volvo helt siden selskapet ble stiftet i 1927. I 1958 ble Nils Bohlin Volvo Cars‘ første sikkerhetsingeniør.

Hva er VOC på Volvo?

Volvo On Call (VOC)* er en tilleggstjenesten som du må abonnere på. Abonnementet består av sikkerhets-, trygghets- og komfort- tjenester. Volvo On Call-systemet (heretter kalt VOC) er koblet til bilens SRS- og alarmsystem. Bilen har en innebygd GSM-modul for kommunika- sjon mellom bilen og VOC-tjenestene.

Hvilke merker eier Volvo?

Volvo Cars omfatter merket Volvo, og selskapet har også eierskap i merkene Lynk & Co og Polestar. Produksjon av personbiler foregår ved selskapets fabrikker i Torslanda, Gent i Belgia, og i Chengdu og Daqing i Kina.

Er Volvo en bra bil?

Nordmenn mener Volvo er bilmerket med best kvalitet.

I dag er Volvo bilmerket nordmenn mener har best kvalitet. Det viser analyseselskapet Yougovs merkevareundersøkelse blant den norske befolkningen. Totalt anser nordmenn Toyota og Mercedes-Benz som de nest beste og tredje beste bilmerkene.

Hvem lager Volvo motor?

Skövde motorfabrikk har siden 1927 levert motorer til Volvo. De siste årenes investeringer gjør at fabrikken kommer til å leve videre en god stund til.

Hva betyr Volvo på norsk?

Historie. Navnet Volvo er latin og betyr «jeg ruller». Svenska Kullagerfabriken (SKF) dannet et datterselskap i 1915 som het Volvo.

Er Volvo produsert i Kina?

Volvo Cars kinesiske hovedkontor ligger i Shanghai. Selskapets viktigste produksjonsanlegg er lokalisert i Göteborg (Sverige), Gent (Belgia), South Carolina (USA) Chengdu og Daqing (Kina). Motorene blir produsert i Skövde (Sverige) og Zhangjiakou (Kina), mens karosseridelene blir produsert i Olofström (Sverige).

Hvor produseres Volvo nå?

I dag bygger Volvo biler i belgiske Gent og svenske Torslanda. Torslanda-fabrikken åpnet helt tilbake i 1964, mens Volvo begynte å produsere biler i Gent året etter. I Slovakia har blant andre Volkswagen (Bratislava), Kia (Žilina), Stellantis (Trnava) og Jaguar Land Rover (Nitra) bilproduksjon.

Hvem kjøper Volvo?

Volvo Car Group (Volvo) har vært under Zhejiang Geely Holdings (Geely Holding) eierskap siden 2010. Volvo Cars var den del av det svenske Volvo-konsernet frem til 1999, da selskapet ble kjøpt av Ford Motor Company. I 2010 ble Volvo Cars kjøpt opp av Geely Holding.

Hvem selger Volvo i Norge?

Volvo Cars og Bilia er enige om en prinsippavtale der Bilia fortsetter som Volvo-forhandler. Med den nye avtalen på plass vil Volvo fortsette sin kommersielle transformasjon i Norge.

Hvor mye eier Kina av Volvo?

Aksjeposten tilsvarer 8,2 prosent av kapitalen og 15,6 prosent av stemmene. Det innebærer at Geely Holding, som fra før også eier Volvo Cars, kommer til å bli den største eieren i AB Volvo målt i aksjer. Kjøpssummen skal være 3,25 milliarder euro, tilsvarende omtrent 32 milliarder norske kroner.

Når solgte Sverige Volvo?

Avtalen måtte ha to-tredjedelers flertall, men et mindretall under en generalforsamling i Volvo klubbet det hele ned. Volvo forble svensk. Men det skulle ikke vare, for i 1999 ble det solgt ut av Sverige.

Author

    Leave a Comment