Hvor mye koster selvvask av bil?

Hvor mye koster en vask? Det avhenger veldig for hvor lenge og hvor mye du vasker. Et estimat for en skum og spyl sekvens for middels bil vil ligge på rundt 120kr på sommeren og estimert 220kr vinterstid.

Har Circle K børsteløs vask?

Vi tilbyr både vanlig vask, men også børsteløs vask dersom det skulle være ønskelig. Dersom du ønsker å vaske bilen innvendig så har de aller fleste stasjoner støvsuger som kan brukes til nettopp dette.

Hvor mye koster selvvask Circle K?

Vaske bilen? Prøv vår selvvask. Vi selger vaskekort på 200,- / 500,- (med pant på 100,- de kan kun benyttes hos oss) Du kan også bruke 10 eller 20 kr mynt. Hvis man skal vaske bilen 1 gang i uken.

Hvordan betale selvvask Circle K?

I appen vår kan du enkelt se når vaskehallen på din nærstasjon er ledig. Vi tilbyr både mobilbetaling og betaling på terminal på de fleste av våre stasjoner, noe som vil gjøre hele vaskeprosessen smidigere for deg som kunde.

Hvor mye koster selvvask av bil? – Related Questions

Er maskinvask skadelig for bilen?

Ifølge Bredal kan du også være uheldig med at maskinen ikke får spylt vekk all skitten før børstene går på. – Det kan gi større skader der skitten ligger. Generelt anbefaler jeg ikke å vaske bilen i maskinvask, men å vaske bilen hjemme eller i selvvaskanlegget, sier han.

Er børsteløs vask bra?

– En børsteløs bilvask er mer skånsom mot lakken, men vil samtidig heller ikke gjøre bilen helt ren. Dersom man benytter børstevask, så bør man vurdere å skylle av bilen i selvvask først, slik at børstene ikke drar med seg skitt rundt på bilen.

Hvordan betale med Circle K app?

Mobilbetaling er praktisk, sikkert og enkelt å bruke. I Circle K-appen velger du drivstoff og pumpenummer, betaler og fyller tanken. Trenger du kvittering, lastes denne enkelt ned via e-post eller sms. Og så er det bare å fylle tanken!

Hvordan betale med mobilen på Circle K?

Betal som en Pro med mobilen

For å bruke vår mobilbetaling trenger du bare å registrere sjåførene sine kort i Kundeportalen. Sjåførene får en e-postinvitasjon, registrerer seg i Circle K Pro-appen og er klare til å betale for både drivstoff og bilvask med mobilen. Enklere blir det ikke!

Hvordan få gratis Circle K kopp?

Ved første gangs registrering får du noen ekstra gode fordeler:
  1. 70 øre/liter (inkl. mva. på pumpepris) rabatt på drivstoff i 30 dager.
  2. Koppen får du gratis ved første gangs registrering (verdi 349 kr). Med Koppen får du varm drikke ut året på alle bemannede Circle K-stasjoner.

Hvordan fungerer Easyfuel?

Easy Fuel medfører kontaktløs betaling basert på bilskiltgjenkjenning. Velger du en pumpe merket med «Easy Fuel», vil et kamera lese bilskiltet og gjenkjenne bilnummer som er registrert. Når du har fått en bekreftelse på mobilen, er det bare å tanke og kjøre videre – betalingen er allerede registrert.

Hvorfor trekker bensinstasjoner 1500 kr?

En reservasjon er ikke en belastning men en praksis for å holde av et beløp for en periode. Siden beløpet til den forestående fyllingen er ukjent reserveres 1500 kr. Dersom 1500 kr ikke er tilgjengelig på kontoen vil disponibelt beløp reserveres. Drivstoffpumpen vil stoppe salget dersom reservasjonsbeløpet oppnås.

Hvilke Circle K stasjoner har Easy Fuel?

239 Circle K-stasjoner som tilbyr Easy Fuel
Circle K StasjonStøtter Easy Fuel
CIRCLE K E18 SEKKELSTENJa
CIRCLE K E6 BERGERJa
CIRCLE K E6 BERKÅKJa
CIRCLE K E6 BUKTAMOJa

Kan man fylle bensin med kontant?

Du kan fylle bensin og diesel på alle stasjoner og kan betale med St1-kort, bankkort, kredittkort eller kontanter.

Hvilken dag lønner det seg å fylle bensin?

I den nye undersøkelsen fra Forbrukerrådet avdekkes det at hele 60% av de spurte var klar over at drivstoff er billigere på søndager (kveld) og mandager, mens få var klar over at det også lønner seg å tanke på torsdager. Aller billigst er det på mandag og torsdag morgen.

Hvor mye bensin kan man lagre i butikk?

Maksimalt tillatte mengde brannfarlig gass (som propan) i en boenhet, er 55 liter (2×11 kg beholdere) og 10 liter brannfarlig væske (som bensin og rødsprit). I utvendig bod eller lignende kan det maksimalt oppbevares 90 liter propan og 50 liter bensin/rødsprit.

Er det farlig å fylle bensin på dieselbil?

Bensinen tørrer ut, mens diesel har de smørende egenskapene mekanikken trenger. Det tar ikke lange stunden før bensinen har tørret ut bevegelige deler i pumpe og dyser. I tillegg kan uforbrent bensin komme inn i katalysatoren og overopphete denne. I beste fall må katalysatoren skiftes.

Når blir det ulovlig med dieselbil?

Partiene på Stortinget diskuterer nå et forslag om at alle nye personbiler fra 2025 skal være elektriske eller bruke hydrogen. Blir forslaget vedtatt, vil man ikke kunne kjøpe nye bensin- eller dieselbiler fra 2025 av.

Hvorfor må man skru av bilen når man fyller bensin?

Bakgrunnen er å sikre mot eksplosjonsfare, og frykt for gnister som kan antenne de brennbare væskene folk fyller, opplyser informasjonssjef Tore Revå i Esso Norge.

Kan man blande ut bensin med diesel?

Bensin og diesel vil blande seg godt. Men du risikerer at dieselpumpa ikke får tilstrekkelig smøring. Dagens rene diesel er ganske tørr, faktisk nesten helt på grensen. Derfor kan kun et lite tilslag bensin være skadelig.

Hva er bot for å kjøre med farget diesel?

Dersom du ikkje melder feilfyllinga til Skatteetaten og det blir oppdaga ved kontroll, må du betale ein bot. Boten er 20.000 kroner for personbilar og minst 100.000 for vogntog. Fyller du avgiftsfri diesel fleire gonger, kan Skatteetaten ileggje bot med dobbel sats.

Author

    Leave a Comment