Hvor mye koster selvvask av bil?

Hvor mye koster en vask? Det avhenger veldig for hvor lenge og hvor mye du vasker. Et estimat for en skum og spyl sekvens for middels bil vil ligge på rundt 120kr på sommeren og estimert 220kr vinterstid.

Hvor mye koster selvvask Circle K?

Vaske bilen? Prøv vår selvvask. Vi selger vaskekort på 200,- / 500,- (med pant på 100,- de kan kun benyttes hos oss) Du kan også bruke 10 eller 20 kr mynt. Hvis man skal vaske bilen 1 gang i uken.

Har Circle K børsteløs vask?

Vi tilbyr både vanlig vask, men også børsteløs vask dersom det skulle være ønskelig. Dersom du ønsker å vaske bilen innvendig så har de aller fleste stasjoner støvsuger som kan brukes til nettopp dette.

Hvordan betale selvvask Circle K?

I appen vår kan du enkelt se når vaskehallen på din nærstasjon er ledig. Vi tilbyr både mobilbetaling og betaling på terminal på de fleste av våre stasjoner, noe som vil gjøre hele vaskeprosessen smidigere for deg som kunde.

Hvor mye koster selvvask av bil? – Related Questions

Er maskinvask skadelig for bilen?

Ifølge Bredal kan du også være uheldig med at maskinen ikke får spylt vekk all skitten før børstene går på. – Det kan gi større skader der skitten ligger. Generelt anbefaler jeg ikke å vaske bilen i maskinvask, men å vaske bilen hjemme eller i selvvaskanlegget, sier han.

Er børsteløs vask bra?

– En børsteløs bilvask er mer skånsom mot lakken, men vil samtidig heller ikke gjøre bilen helt ren. Dersom man benytter børstevask, så bør man vurdere å skylle av bilen i selvvask først, slik at børstene ikke drar med seg skitt rundt på bilen.

Hvordan betale med Circle K app?

Mobilbetaling er praktisk, sikkert og enkelt å bruke. I Circle K-appen velger du drivstoff og pumpenummer, betaler og fyller tanken. Trenger du kvittering, lastes denne enkelt ned via e-post eller sms. Og så er det bare å fylle tanken!

Hvordan Selvvaske bil?

Slik vasker du bilen enkelt:
  1. Avfett bilen først (tørr bil).
  2. Skyll grundig med høytrykkspyler eller hageslange.
  3. Skyll også inne hjulbuer, under bilen og støtfangerne.
  4. Svampevask bilen med bilsåpe og bøtte.
  5. Vask og spyl gjerne av såpen del for del.
  6. Vask felgene og spyl av.

Hvordan betale med mobilen på Circle K?

Betal som en Pro med mobilen

For å bruke vår mobilbetaling trenger du bare å registrere sjåførene sine kort i Kundeportalen. Sjåførene får en e-postinvitasjon, registrerer seg i Circle K Pro-appen og er klare til å betale for både drivstoff og bilvask med mobilen. Enklere blir det ikke!

Hvordan få gratis Circle K kopp?

Ved første gangs registrering får du noen ekstra gode fordeler:
  1. 70 øre/liter (inkl. mva. på pumpepris) rabatt på drivstoff i 30 dager.
  2. Koppen får du gratis ved første gangs registrering (verdi 349 kr). Med Koppen får du varm drikke ut året på alle bemannede Circle K-stasjoner.

Hva koster Circle K Koppen 2022?

Standard Koppen

Koppen koster bare 399,-, og du velger selv hvilken farge du ønsker!

Er best og Circle K det samme?

Selskapet har inngått avtale med Circle K om leveranse av drivstoff til stasjonene. Best Stasjonene har også kassesystem i fra Circle K og man kan derav også benytte Circle K-kort, NAF og Coop kort hos Best.

Hvem eier Circle K Norge?

Kjeden eies av Alimentation Couche-Tard.

Hvorfor Statoil solgt til Circle K?

For tre år etter at kanadiske Alimentation Couche-Tard kjøpte fuel & retail-virksomheten av Statoil, skal hele konsernet nå samles til ett merkenavn: «Circle K». – Grunnen til at vi valgte Circle K som vårt nye globale varemerke, er at det er Couche-Tards største og sterkeste merke.

Har Circle K Diplom is?

I Circle K tilbyr vi små-is fra den rikholdige menyen til Diplom-is. Svært mange av våre stasjoner tilbyr også softis og kule-is.

Hva heter Circle K før?

Circle K har en hundreårig historie i Norge, som Norsk Brændselsolje A/S med merkenavnene MIL og BP, Norsk Olje as (Norol), Statoil Norge AS og Statoil Fuel & Retail AS (Statoil) og nå Circle K Norge AS (Circle K).

Hva het Esso før?

Esso er et internasjonalt varemerke som blir brukt av det amerikanske oljeselskapet ExxonMobil og tilknyttede selskap, tidligere kjent som Standard Oil Company of New Jersey (skiftet navn til Exxon i 1972).

Når ble BP til Norol?

BP Norge AS

i Norge til Norol (senere Statoil) i 1979.

Når skiftet Norol til Statoil?

I 1987 ble Norsk Olje et heleid datterselskap av Statoil, og skiftet i 1991 navn til Statoil Norge AS. Fram til navneskiftet markedsførte Norsk Olje bensin og oljeprodukter under merket Norol.

Hva heter Norol nå?

Våren 1991 faset Statoil ut navnet Norol. Samtlige av selskapets bensinstasjoner skiftet navn til Statoil, i sin tid Norges mest kostbare navneskifte.

Author

    Leave a Comment