Hvor mye koster Nabobil?

Pris for utleiebilen

Overkjørte kilometer ligger som oftest i området 2 til 6 kroner per kilometer. Du må betale ekstra hvis bilen blir levert for sen, eller er skitten. Det legges til et leiegebyr på i snitt 50 kroner. Unge leietakere (under 26 år) må betale et ekstra gebyr på 100 korner per påbegynte døgn.

Hvor mye kan man tjene på Nabobil?

Tjener over 5000 kroner i måneden

Aaron og Lena forteller at de leier ut bil for å tjene ekstra penger. – Vi tjener gjennomsnittlig 5000 kroner per måned, men det er også veldig sesongbasert og vi tjener gjerne mer om sommeren, forteller Aaron.

Hvordan bruke Nabobil?

Når leietakeren ankommer, tar vedkommende 8 bilder av bilen fra forskjellige vinkler. Deretter kan vedkommende låse opp bilen din med smarttelefonen sin. Leietaker tar nøkkelen, oppgir kilometerstand og drivstoffnivå på tanken, og kjører! Du vil så motta en e-post med leieavtalen signert ved starten av leieforholdet.

Hvor mye koster det å leie bil 1 dag?

Priser for leiebil
UtleiefirmaAntall kontorer i NorgeDøgnpris
Avis93Kr 716,-
Budget76Kr 702,-
Hertz170Kr 709,-
Europcar40Kr 983,-

Hvor mye koster Nabobil? – Related Questions

Når lønner det seg å leie bil?

Dersom du er ute i god tid forkant kan det være store penger å spare på leiebil – gjerne så tidlig som mulig og helst ukes- eller månedsvis i forkant. Ved å gjøre dette vil du få en bedre pris enn om du kun bestiller et par dager i forveien.

Hvorfor er det så dyrt å leie bil?

Å drive bilutleie krever ganske mye jobb, både administrasjon og det å sjekke/etterse/vedlikeholde bilene. Dermed blir det også mange arbeidstimer og det er som kjent dyrt i Norge. På små steder er det gjerne også liten konkurranse, da blir det fort dyrere.

Hvor mye koster det å leie bil i Danmark?

Hvor mye koster det å leie en bil for en uke i Danmark? En leiebil koster i gjennomsnitt i Danmark 3 643 kr per uke (520 kr per dag).

Hvor mye koster det å leie bil i Norge?

Rimelig bilutleie i Norge
Økonomi243 kr/dag
Kompakt277 kr/dag
Medium320 kr/dag
Standard591 kr/dag
Stor SUV818 kr/dag

Hvor mye koster det å leie bil i Italia?

Rimelig bilutleie i Italia
Økonomi176 kr/dag
Kompakt SUV214 kr/dag
Leverandørens valg216 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn218 kr/dag
Medium SUV430 kr/dag

Hva koster det å leie Vy bil?

Turbil Time: 199 kr per time. Turbil Døgn: 799 kr for første 24 timer, 799 kr for dag 2, 799 kr for dag 3 og 499 kr per dag etter dag 3. Pris per km etter oversteget inkluderte kilometere: 3 kr.

Kan firma leie bil av privatperson?

Utleie av bil og andre gjenstander

Når du også bruker gjenstanden og/eller bilen din privat og brutto utleieinntekt er maksimalt 10 000 kroner i året, skal du ikke betale skatt av utleien. Hvis utleieinntektene overstiger 10 000 kroner, skal inntektene rapporteres i skattemeldingen.

Hvor kan jeg parkere bybil?

«Hvor kan jeg parkere?» Du kan kjøre hvor du vil, så lenge du vil og så langt du vil. Det viktigste er at du parkerer i Bybil-sonen når turen er over. Du kan parkere på en Bybil-parkeringsplass, beboerparkering eller parkeringsplass uten tidsbegrensning.

Hvor kan jeg leie ut bilen min?

Det er to selskap du kan leie ut bilen gjennom: Getaround (Nabobil, der du leier ut til andre privatpersoner. Greenpool der du leier ut til forsikringsselskap når kundene trenge leiebil.

Hvem eier Nabobil?

Nabobil.no

Startet i Oslo i 2015 av Jacob Tveraabak (eier 15 prosent) Karl Munthe-Kaas (14 prosent), Christian Hager (11 prosent) og mange mindre eiere. Har over 180.000 registrerte brukere og 7000 biler registrert for utleie.

Er det vanlig å vaske leiebil?

Du trenger ikke vaske bilen dersom den ikke er unormalt skitten. Dersom vi ikke får bilen ren ved hjelp av vanlig vask, sendes den på rens og leietaker står ansvarlig for regningen.

Hvor mye tar Getaround?

2) Så tar vi lengden på leieforholdet:

Timesleie (1-8 timer): Prisen for den første timen er 55% av dagsprisen din. For hver ekstra time øker prisen gradvis til hele dagsprisen er nådd ved 8,5 timer. 1 leiedag (8,5-24 timer): Kostnaden er din dagspris.

Hvem kjører mest bil?

Personer i alderen 45–55 år kjører mest bil. De med høy utdanning går mer og reiser mer med bil, og mindre med kollektivtransport enn de med lavere utdanning. De med høy inntekt sykler og går mer og reiser mer med bil, og reiser mindre med kollektivtransport enn de med lavere inntekt.

Hvor mange prosent tar Nabobil?

Getaround tar 20 prosent av leieinntektene hvis du har klargjort for at bilen kan åpnes med appen.

Kan man kjøre leiebil ut av landet?

Avis: Leietakere kan kjøre bilen i Norden. Utenfor Norden kreves godkjennelse fra lokal stasjonssjef for å kunne kjøre i 26 spesifiserte land, inkludert noen – men ikke alle – øst-europeiske land.

Kan man krysse grenser med leiebil?

Leiebilselskapet tar seg gjerne godt betalt for å fylle opp og ved å fylle full tank selv slipper du ekstraomkostninger. Det er ingen selvfølge at du kan krysse landegrenser med leiebilen. Det kan for eksempel være at forsikringen ikke er gyldig i andre land.

Author

    Leave a Comment