Hvor mye koster en e-Golf?

Mens en vanlig eGolf i dag er annonsert på VWs nettsider til en pris på 334.400 kroner, inkludert frakt og levering i Oslo, er den nye ekslusive modellen betydelig rimeligere. VW har satt prisen til 299.800 kroner, inkludert frakt og levering i Oslo, noe som er en besparelse på 27.900 kroner, ifølge VW.

Er e-Golf en bra bil?

Kvikk og morsom bil å kjøre. Fin design og svært lett å manøvrere. eGolf er rett og slett meget bra, og hvis kjørelengden er grei nok, er dette en veldig bra bil. Gir bilen en totalkarakter på 8 av 10 poeng.

Hvor lenge varer batteriet på e-Golf?

Batterikapasiteten skal opp med 48 prosent, fra dagens 24,2 kilowattimer til 35,8 kilowattimer. Battericellene går fra 25 amperetimer til 37 amperetimer. Volkswagen forventer en NEDC-rekkevidde på omtrent 300 kilometer, og antar at bilen i den virkelige verden vil klare 20 mil i praksis.

Hva er rekkevidde på e-Golf?

Elbilen har en elektrisk rekkevidde på inntil 229 kilometer. Det betyr at du som bor i by også kan komme deg elektrisk på tur til fjell og natur. Er du på langtur, kan du i løpet av en pause på 15-30 minutter hurtiglade batteriet til 80 prosent kapasitet.

Hvor mye koster en e-Golf? – Related Questions

Hva koster det å bytte batteri på e-golf?

VW-prisene går ned

Ny batteripakke til VW e-Golf, og da snakker vi om 35,8 kWt-pakken som kom i 2017, koster cirka 227.000 kroner. Interessant nok er batteriene til de nye ID. 3 og ID.

Hvor lenge holder en e-golf?

Sv: Hvor lenge varer en eGolf? Vil tro at batteriet på en EGolf holder i bilens levetid (eller 500.000 km) før det må skiftes (30% reduksjon av kapasitet). Andre deler som motor kan sikkert kjøres i 4 år (24/365) før lagrene er utslitt, så de holder flere bilers levetid (normalt for synkronmotorer).

Hvor langt går en eGolf 2015?

EGolf har en oppgitt rekkevidde på 160 til 190 km. Den utnyttbare batterikapasiteten er på 24,2 kWh.

Hvor langt går eGolf 2016?

Oppgitt rekkevidde er ikke realistisk. 160 km på sommer / langkjøring, og 100 på vinter kan man regne med.

Er varmepumpe standard på eGolf?

Du skal kunne kjenne på den samme kvalitetsfølelsen. eGolf bærer et tiltalende utseende, den er både lekker, moderne og sportslig og du får den i åtte forskjellige fargevarianter. Den skilter med masse godt standardutstyr som varmepumpe, parkeringssensorer, regnsensor, elektrisk håndbrekk, m.m.

Hvordan kjøre eGolf mest økonomisk?

8 tips til lengre rekkevidde

Rekkevidden er kortest på vinteren når batteriet blir kaldt. Innendørs parkering og oppvarming av kupeen før avreise kan derfor øke rekkevidden om vinteren. På langtur må du planlegge turen på forhånd og kjøre mer energiøkonomisk. Kjør i maks 100 km/t på motorveier.

Når kom e-Golf med 300 km rekkevidde?

eGolf fikk en facelift i 2017 – der rekkevidden ble noe bedre enn i starten. Den økte fra 190 km til 300 km.

Kan man forvarme e-Golf?

WLTP-rekkevidden på testbilen var 222 kilometer, som er noe kortere enn offisiell rekkevidde på 231 kilometer. Testen ble gjort uten forvarming av batteri eller kupé. eGolf leveres med varmepumpe og kupé kan forvarmes via forhåndsprogrammering i bilens kjørecomputer.

Hvordan er e-Golf på vinterføre?

Sv: eGolf på vinterføre

De gangene bilen har problemer med fremkommelighet er med mye ubrøytet snø, og da særlig våt. Med senk på, så mister den da litt lett bakkekontakten. På alt annet av normalt vinterføre er det lite problemer.

Hvor mye strøm bruker e-golf?

eGolf skal ha et forbruk på 15,98 kWt/100km. Vi registrerte et forbruk på 14,9 kWt/100km under rekkeviddetesten. I vinterens test kjørte eGolf tom for strøm etter 198,1 kilometer. eGolf oppgir kun rekkevidde i kilometer, ikke batteriprosent.

Hvor mye koster det å lade en elbil?

Prisen for hjemmelading av elbil er strømprisen inkludert nettleie, altså vanligvis rundt én krone per kWh. Det tilsvarer omtrent to kroner per mil for en vanlig elbil. Hvis du kjører 7500 km i året med elbilen koster «drivstoffet» deg ca. 1500 kroner.

Har alle E-golf varmepumpe?

De registrerte eGolf-modellene er bestilt uten varmepumpe. Varmepumpesystemet er et omfattende og komplisert slangsystem som ikke er mulig å ettermontere, opplyser Volkswagen.

Hvor lenge varer ei varmepumpe?

Forventet levetid på en luft-luft varmepumpe er 12-15 år, såfremt den er korrekt installert og du er flink med jevnlig vedlikehold. Har du en pumpe som er like gammel eller eldre enn dette, er sannsynligheten stor for at den ikke lenger fungerer optimalt.

Hvordan lade en e-golf?

Volkswagens elbiler kan lades hjemme og på offentlige ladestasjoner med normallading, også kalt AC-lading. Normallading benytter vekselstrøm (AC) og lading av batteriet skjer via bilens innebygde “onboard-lader“.

Hvor mye lader E-golf?

Volkswagen EGolf 7,2kW

Det tilsvarer å lade på en 7.2kW ladestasjon, og bilen vil ikke lade raskere med en kraftigere stasjon. Maks ladeeffekt på 7,2 kW, 32A. Maks ladehastighet 35-50 km pr. ladetime.

Hva koster det å lade en e-Golf hjemme?

En elbil som for eksempel EGolf 2017 modell, har oppgitt batterikapasitet på 35,8 kWh. Det vil si at det koster ca 35,80 kr å fullade batteriet når det er helt tomt.

Author

  • Verner Müller

    Bil og motor har alltid vært en sentral del av Verners liv. Han deler mer enn gjerne kjærligheten og kunnskapene han har om biler med leserne av VernerMotor.

Leave a Comment