Hvor mye koster det å selge bil på FINN?

Med Smidig bilhandel får du:

Et sikkert og svindelfritt bilsalg. Gratis og ferdig utfylt kontrakt med digital signering. Trygg betaling gjennom FINN. Registrering av eierskifte direkte fra FINN, like enkelt som hos Statens vegvesen.

Hvordan selge bil finn no?

Sånn selger du:
 1. Velg ‘Smidig bilhandel’ Finn bilannonsen din under ‘Mine annonser’ og aktiver Smidig bilhandel ved å bekrefte at du kan selge bilen med BankID.
 2. Lag kjøpekontrakt. Så fort du har valgt ‘Smidig bilhandel’ går ting på løpende bånd.
 3. Fiks eierskifte og betaling.

Hvordan fungerer bilsalg på FINN?

Så ber FINN om penger på vegne av selgeren i Vipps appen, og kjøperen betaler for bilen. Selger mottar pengene umiddelbart, og kjøperen får tilgang til den digitale salgsmeldingen. Kjøperen verifiserer seg med BankID, signerer salgsmeldingen og registreres som ny eier av bilen.

Hvordan fungerer FINN hvelvet?

sier Håstein. Derfor har FINN opprettet «Hvelvet». Det er en tjeneste for sikker betaling, der avtalt kjøpesum overføres til et digitalt hvelv. Der er pengene trygt forvart, og utbetales til selger når bilen overleveres, og både kjøper og selger er enige om at alt er i orden.

Hvor mye koster det å selge bil på FINN? – Related Questions

Hvordan unngå å bli lurt på FINN?

Ellers har Gjefsen følgende sikkerhetsråd til deg som er bruker av FINN eller andre nettbaserte butikker/markedsplasser:
 1. Bruk sunn fornuft.
 2. Gjør undersøkelser rundt den du skal handle med.
 3. Ikke forskuddsbetal som kjøper, og vær sikker på at du får pengene dine som selger.
 4. Vær forsiktig med personlige opplysninger.

Hvor lang tid tar det å selge en bil på FINN?

I gjennomsnitt tar det 110 dager å selge bilen på Finn. Har man hastverk vil man ofte oppnå minst like god pris hos forhandler. Rødboka er bilbransjens svar på Statistiske sentralbyrå. De fleste bilforhandlere i Norge benytter deres verdifalls-tall ved beregning av innbyttepris.

Hvordan fungerer fiks ferrige FINN?

Fiks ferdig for kjøper:

Se etter annonser merket med ‘Fiks ferdig‘. Klikk på den blå kjøpeknappen. Fyll inn detaljene dine og klikk på ‘fortsett videre med Vipps’. Pengene blir trukket umiddelbart fra din konto, men holdes trygt av FINN frem til Posten, Helthjem eller PostNord gir beskjed om at varen er levert.

Hva er FINN betaling?

Kjøp på FINN Torget: Vi har laget en betalingstjeneste på Torget der du betaler via Vipps og får pakken sendt og mottatt via Helthjem. Foreløpig gjelder denne tjenesten for kategoriene barneklær og dameklær, men vil komme ut i flere og flere kategorier på Torget i løpet av året.

Hvordan sikre kjøp på FINN?

Dersom du følger FINNs retningslinjer for trygg netthandel er du stort sett alltid trygg når du bruker FINN.no, enten det er som kjøper eller selger.
 1. Bruk sunn fornuft.
 2. Unngå forskuddsbetaling.
 3. Vær forsiktig med personlige opplysninger.
 4. Legg ikke ut annonser på vegne av andre.

Hvordan legge ting ut på FINN?

Hvordan lager jeg en annonse?
 1. Klikk på +Ny annonse.
 2. Klikk på markedet du skal annonsere på
 3. Velg hvilken annonsetype (f.eks.
 4. Fyll inn alle feltene, beskrivelse og legg til bilder.
 5. Når du har fylt inn alt du vil ha i annonsen, går du helt nederst på siden og følger betalingsveiledningen for å publisere annonsen.

Hva koster betalt plassering på FINN?

Hvis annonsen ligger ute over tid, kan du gi den en ekstra boost med produktet Øverst i resultatlisten. Da plasseres den i toppen av søkeresultatene og blir merket med “Betalt plassering“.

Er det gratis å legge ut annonse på FINN no?

Gå inn på ny annonse, velg hvilken type annonse du vil ha og vips så er prisen der. Noen er til og med gratis! Noen typer annonser har også ekstra produkter som du kan velge å legge til. Disse ser du etter at du er ferdig med å lage annonsen din og rett før du skal publisere den.

Er det lov å ha budrunde på FINN?

Det er fullt mulig å kjøre budrunde for det du ønsker å selge på FINN, men det er viktig at du følger reglene vi har satt for dette: Ved annonser som selges under salgsformen «Auksjon» eller «bud ønskes» skal prisen på objektet representere den reelle minsteprisen som man kan kjøpe varen for.

Kan man trekke seg fra et salg på FINN?

3. Aksept: – Kjøper kan ikke trekke tilbake et tilbud dersom selger har akseptert. Eller omvendt. Da er man juridisk forpliktet til å gjennomføre.

Kan man si nei til bud på prisantydning?

Nei. Du bestemmer selv hvilket bud du ønsker å akseptere. Det finnes ingen regler som påbyr deg å akseptere et bud.

Hva er lurt å gjøre i budrunde?

Syv tips til budrunden
 1. Ha finansieringsbevis klart.
 2. Bestem deg for et maksbeløp.
 3. Les salgsoppgaven nøye.
 4. Sett en tidsfrist for budet.
 5. Hold kortene tett til brystet.
 6. Vent gjerne med å gi ditt første bud.
 7. Vær tilgjengelig under hele budrunden.

Hva er 5 minutters regelen?

Jo et tidspunkt man bestemmer skal være gjeldene for å stoppe bud. Har man feks budfrist kl 22.00 og en kjøper legger inn bud 21.59 så vil det være om å gjøre å få inn neste bud før kl 22.04. (Altså 5 min etter siste bud) Viser neste bud 22.05 tells det ikke fordi at det er MER ENN 5 MIN ETTER SISTE BUD INNEN BUDFRIST.

Hva bør man IKKE si til megler?

Sett en grense

Sett en grense for deg selv, og ikke fortell megleren om den. Ikke gi inntrykk til megler om at dette er en bolig du vil ha «for enhver pris», ifølge Thomas Bartholdsen. Gjør deg kjent med prisnivået der du skal kjøpe før du bestemmer deg for et pristak.

Kan selger godta et lavere bud?

Du bestemmer selv hvilket bud du ønsker å akseptere og hvem du ønsker å selge til. Du kan velge å akseptere et lavere bud fra en av de andre budgiverene om du ønsker, eller avslå budet for å vente på andre potensielle kjøpere som trenger litt mer tid til å legge inn bud.

Hvor mye under takst bør man by?

Du kan gjerne ta utgangspunkt i at bud på 60 % eller lavere av takst er et skambud. Selger kan imidlertid også oppfatte bud på 20 % under takst som skambud. Det er i stor grad opp til den enkelte å vurdere hva som er et skambud.

Author

  Leave a Comment