Hvor mye koster det å kjøre Voi?

To tjenestetilbydere: Tier og Voi
TierVoi
Pris10,– / 1,5 kr10,– / 2,- kr
SykkeltypeNinebot by SegwayNinebot by Segway
Toppfart~20 km/t~20 km/t
RekkeviddeUkjentUkjent

Hvor mye koster det å leie en Voi?

Mange har falt fra
OppstartsprisPris 15 minutter (eks)
Bolt5 kroner42,50 kroner
Voi10 kroner47,50 kroner
Tier10 kroner47,50 kroner
Lime10 kroner55 kroner

1 more row

Hvor kan man kjøre Voi?

Hvor kan jeg kjøre og parkere? Det fantastiske med Voi er at du kan kjøre og parkere nesten hvor som helst.

Hvordan komme i kontakt med Voi?

Du også kontakte Voi kundesupport på supportnorway@​voi.com direkte eller gå til https://www.voiscooters.com/contact/.

Hvor mye koster det å kjøre Voi? – Related Questions

Hvor mye koster månedskort på Voi?

Det koster 299 kroner, mot 399 kroner for Vois månedsbillett.

Hvem eier Voi?

Voi. Voi ble startet av svenske Fredrik Hjälm. Nærmere halvparten av selskapet eies av to fond registrert på Kypros og i Cayman Islands.

Når kan man ikke kjøre Voi?

Ruspåvirket kjøring

Det er forbudt å kjøre elsparkesykkel hvis du er påvirket av alkohol eller et annet berusende eller bedøvende middel. Det er den alminnelige promillegrensen på 0,2 som gjelder.

Når slutter Voi å kjøre?

Bystyret har vedtatt en egen forskrift om utleie av små elektriske kjøretøy på offentlig grunn i Bergen. Etter forskriften har kommunen gitt tillatelse til operatørene Voi, Ryde og Bolt, som kan drive utleie i perioden fra 1. juni 2022 til 1. april 2024.

Hvor rask er Voi?

Hvor rask er Voi? Svenske Voi nå har satt ned hastigheten i utvalgte deler av hovedstaden, melder blant annet Dinside.no. Der vil farten gå fra dagens 20 kilometer i timen ned til 6 kilometer i timen – altså bare litt raskere enn vanlig ganghastighet.

Når kommer Voi til Trondheim?

Trondheim kommune har gitt tillatelse til utleieselskapene Tier, Voi og Ryde til å drive utleie av elsparkesykler i Trondheim. Tillatelsen gjelder for sesongen 2022, som varer fra 15. mars til 1. desember.

Hvor mye koster Voi per minutt?

Ved bruk av en el sparkesykkel fra Voi må du betale 10 kroner i oppstartspris. I tillegg til oppstartsprisen koster det 2,50 kroner for hvert minutt du bruker den. Betaling skjer i Voi sin app.

Er Voi eller Tier billigst?

Billigst er sparkesyklene fra Tier. Bruker du elsparkesykkel fra Voi eller Lime i ti minutter, må du ut med totalt tolv kroner mer sammenlignet med Tier.

Hvor mye koster Ryde?

Hvor mye koster Ryde i minuttet? Ryde: Grunnet lite tilgjengelighet, er ikke Ryde inkludert i vår test. I appen står det at det koster ti kroner å låse opp sykkelen og tre kroner per minutt. For ti minutter vil prisen dermed bli 40 kroner.

Hvor mye koster Bolt?

Nylig valgte Bolt å fjerne oppstartsavgiften helt, ifølge nettstedet tek.no. I tillegg innfører operatøren differensiert prising der det koster 3 kroner per minutt de første ti minuttene med bruk og deretter 2 kroner i minuttet.

Hvilken sparkesykkel er billigst?

Tier er billigst, med noen kroner per reise. Mens Flash er dyrest. Ryde og Flash viser at de er annerledes med større hjul, bedre demping og større sparkesykler.

Hvor mye koster dagspass på Voi?

Voi er nok manges naturlige førstevalg, kanskje fordi de er såpass synlige i antall sparkesykler og tydelige i markedsføringen sin. Intuitiv og god app med enkel registrering og betaling. De tilbyr ‘Voipass’ som gir ubegrenset bruk over en bestemt periode. Dagspass: 37kr./ Månedspass: 399kr.

Er Voi eller bolt billigst?

Dette er de som får pallplasseringene. Tier er, i mine øyne, det beste alternativet for leie av elsparkesykler. Bolt er en god nummer to. Og Lime kommer på tredjeplass.

Hvilke andre selskaper er gode?

#1 Voi – suveren vinner
#3 Bolt – svært billig
#4Lime – en OK allrounder

1 more row

Hvor mye koster det å leie el sparkesykkel i Oslo?

Skader opp til 30 000 kr er forsikret uten egenandel. Hva koster det å leie el-sparkesykkel? Du kan leie el-sparkesykkel i Oslo Fylke for ca. 200 kr per dag eller 800 kr for en uke.

Author

    Leave a Comment