Hvor mye koster det å ha bilen på service?

Hva må du betale for service på bil? Det er store prisforskjeller på bilservice, og det er derfor smart å bruke litt tid på å hente inn priser fra ulike aktører. Ofte kan det skille flere tusen kroner mellom det dyreste og billigste verkstedet. Du må regne med å måtte ut med alt fra 3.000 til 20.000 kroner eller mer.

Hvor ofte skal man ta service på bilen?

Det mest alminnelige er at man skal foreta service på bilen hvert 10,000 til 30,000 km, eller hvis du kjører mindre enn det, hvert 1-2 år. Sjekk serviceheftet til bilen din. Der skal intervallene for de ulike servicene stå. Har bilen registerreim står det også når denne bør skiftes.

Hva er inkludert i Service på bil?

Det er vanlig at servicene har ulikt antall kontrollpunkter, avhengig av serviceintervallet. Skifte av olje og filter, kontroll av bremser, skift av pollenfilter samt sjekk og skifte av bremsevæske er blant noe som oftest inngår på en service.

Hva koster NAF service?

Medlemspris: 3750,-

NAF Smartservice er spesielt utviklet for biler utenfor garantitiden. Den inneholder viktige sjekk -og kontrollpunkter som biler din trenger. Smartservice er ikke i henhold til bilens serviceprogram og registreres derfor ikke på tilsvarende måte som en ordinær service.

Hvor mye koster det å ha bilen på service? – Related Questions

Hvor mye koster det å skifte olje og filter?

Hva koster oljeskift i 2022? I 2022 må du regne med å betale et sted mellom 700 kroner og 2.000 kroner for oljeskift på en vanlig personbil. Vi snakker da om totalprisen, inkludert arbeid, ny olje og bytte av oljefilter.

Hvor ofte må man skifte olje og oljefilter?

Å vite når bilen din trenger et nytt oljefilter

Hver bil er forskjellig, men de fleste krever en oljefilterskifte mellom hver 3000 og 6000 miles. Nyere modeller har en tendens til å falle inn i kategorien 6000 miles +.

Hva koster NAF tilstandsrapport?

Driftstest: Du kan også gå til NAF og få en tilstandsrapport. NAF kaller det en driftstest, og det koster rundt 1.900 kroner for medlemmer, og rundt 2.400 kroner for ikke-medlemmer. I denne testen lover NAF å teste bilens tilstand og gi god dokumentasjon på alt som burde repareres før et eventuelt salg.

Hva koster oljeskift hos NAF?

Derfor vet vi nøyaktig hva du må betale for oljeskift. I år ligger prisen på mellom 600 og 2200 kroner.

Priseksempler – oljeskift på bil.

Navn på bedriftPris
NAF600-1000 kroner
OljeskiftExpressen910 – 1260 kroner
Svendsen Eksos799,- kroner

1 more row

Hva dekker NAF Veihjelp?

NAF Veihjelp
 • Fire veihjelp uten egenandel.
 • Hjelp uansett årsak ved driftsstans og startproblemer.
 • Hjelp når tom for strøm eller drivstoff.
 • Skreddersydd veihjelp etter din situasjon.
 • Hjelp uansett hvilken bil du kjører eller er passasjer i.
 • Hjelp på hjemmeadresse.
 • Hjelp i hele Europa.

Hva kan NAF hjelpe med?

Juridisk og teknisk bistand
 • Kjøp og salg av bil.
 • Personskade ved trafikkuhell.
 • Tvist om verkstedsregninger.
 • Tvist med forsikringsselskap.
 • Toll og avgiftsspørsmål.
 • Strafferettslige spørsmål og tap av føreretten.

Hva koster det å få veihjelp?

Hvis du trenger veihjelp kan det bli veldig dyrt dersom du må betale for den av egen lomme. Har du delkasko, kasko eller toppkasko er du dekket av forsikringen. Prisen du betaler for veihjelpen vil kun være egenandelen på 500 kroner (med mindre noe annet fremkommer i forsikringsbeviset ditt).

Hvor mye må du betale for vindusviskere ved ruteskift eller reparasjon av steinsprutskade som NAF medlem?

Husk at en steinsprutskade er gratis å reparere så lenge du har kasko eller delkasko. Det er ikke noe problem dersom du har flere skader, de reparerer alle for deg. Gratis Bosch vindusviskere (lagerførte) opp til en verdi av kr 600,– inkl. mva., montert på bilen ved reparasjon eller skift av rute hos Riis Bilglass.

Hvor mye koster Viking veihjelp?

Veihjelp fra Viking redningstjeneste – størst på bilberging i Norge!
MedlemskapVeihjelp
Hovedmedlemkr. 510,–kr. 420,–
Hustandsmedlemkr. 185,–kr. 165,–

Er det egenandel på veihjelp?

Vanlig egenandel er 500 kroner når du bruker veihjelp, men i noen tilfeller slipper du å betale egenandel: Hvis du ved samme skadetilfelle betaler egenandel for skadeutbedring. Hvis veihjelpen finner sted utenfor Norden. Hvis problemet løses på stedet uten transport av bilen til verksted.

Hvor mye er Viking FK verdt?

7. -plassen som Viking har budsjettert med økonomisk, er verdt 10,6 millioner. Laget som ender sist i Eliteserien får med seg 8,6 millioner kroner. Disse plasseringspengene som fordeles ut kommer fra medieavtaler og salg av felles ligasponsorater.

Hvilken veihjelp har Gjensidige?

Vi gir deg veihjelp når bilen blir utsatt for skade, tyveri eller tekniske problemer og når fører og/eller passasjer blir syk, skadet eller dør. Trenger du veihjelp, kan du ringe oss hele døgnet på 915 03100. Veihjelp kan gi deg: Berging og tauing.

Når får man 75% bonus?

Minst 40 % bonus

Bonusen økes med 10 prosentpoeng for hvert år du kjører skadefritt, frem til du har oppnådd 70 prosent. Når du har kjørt skadefritt med 70 prosent i tre år, økes bonusen til 75 prosent.

Er det egenandel på Parkeringsskade?

Egenandel ved parkeringsskade

Uansett hvem som har skyld i skaden må du betale egenandel dersom du bruker forsikringen. Standard egenandel er 6.000 kroner, men du kan ha valgt en annen egenandel da du kjøpte forsikringen.

Hvor lang tid tar det å få 75 bonus?

Du får 10 nye bonusprosenter hvert eneste skadefrie år helt til du når 70 prosent bonus. Du står på 70 prosent i tre eller fem år, før du rykker opp til 75 prosent. Etter tre til fem nye år med 75 prosent bonus, kan du velge om du vil bli stående eller fortsette opp til 80 prosent (i noen selskaper).

Hva regnes som maskinskade?

Maskinskade er tilfeldig og plutselig mekanisk skade på motor, girkasse/clutch, drivverk, motorens og automatgirkassens elektroniske hovedstyreenhet, samt hybrid-/elbilers batteripakke. Maskinskade er dekket under toppkasko og gjelder til første hovedforfall på forsikringen etter at kjøretøyet har blitt 8 år.

Author

  Leave a Comment