Hvor mange ferger er det fra Bergen til Stavanger?

Hvor mange ferger er det mellom Bergen og Stavanger? Mellom Bergen og Stavanger er det to fergeruter, Halhjem-Sandvikvåg og Arsvågen-Mortavika. Begge fergeovergangene inngår i billettprisen på Kystbussen.

Hvor dyrt er det å kjøre fra Stavanger til Bergen?

Stavanger Taxi tar 14,26 kroner per kilometer. Mellom Stavanger og Bergen er det 210 kilometer. Da blir prisen på nesten 3000 kroner. I tillegg til ferjebilletter og andre påslag må du nok regne med å punge ut rundt 4-5000 kroner for turen.

Hvor går danskebåten fra i Stavanger?

Risavika havn ligger omtrent 20–30 minutters kjøring fra Stavanger sentrum. To navigate, press the arrow keys. Vi anløper Risavika havn, som ligger kun 20-30 minutters kjøring utenfor Stavanger sentrum.

Hvor legger Fjord Line til kai i Bergen?

Jekteviksterminalen i Bergen. Når du kommer til Bergen med Fjord Line, ankommer du i gangavstand til de aller fleste severdigheter som byen mellom de syv fjell har å by på.

Hvor mange ferger er det fra Bergen til Stavanger? – Related Questions

Hvor lang tid bruker Fjord Line?

På overfarten kan vi ha med oss hele 1350 passasjerer og rundt 370 personbiler. Her vil du garantert senke skuldrene i løpet av de 2,5 behagelige timene fergen bruker på overfarten.

Når må man møte opp på Fjord Line?

Hvor lenge før avreise må jeg møte til innsjekk? Fremmøte skal skje senest 60 minutter før avgang. Ombordstigning senest 30 minutter før avgang.

Hvor kjører Fjord Line?

Fjord Lines flåte består av fire skip som anløper i Bergen, Stavanger, Langesund, Hirtshals, Kristiansand, Sandefjord og Strømstad.

Hvor lang tid bruker Fjord Line fra Bergen til Stavanger?

Turen tar 5 timer og 30 minutter.

Hvem eier Fjord Line?

Bergen-Nordhordland Rutelag
Fjord Line / Moderorganisasjon

Bergen-Nordhordland Rutelag ble stiftet 15. mai 1880 som Lindaas-Masfjorden Dampskibsselskap. Busstrafikken kom i gang fra 1928. Fergedriften kom i gang i 1936.

Wikipedia

Er det nett på Fjord Line?

Ja, internettforbindelse kan kjøpes om bord på alle skipene våre. Internettforbindelse på dekk 7–10 (inkludert lugarer).

Hva koster wifi på Fjord Line?

På Fjord Line kan du forhåndskjøpe tilgang til det trådløse nettet, som gjelder på hele reisen. Prisene er følgende: 79 kroner ved forhåndskjøp på reiser til/fra Bergen og Stavanger, 29 kroner på båten til og fra Langesund og 149 kroner trådløst nett på todagers cruise.

Kan man røyke på danskebåten?

Røyking, inkludert e-sigaretter, er ikke tillatt i passasjerlugarer og offentlige områder, inkludert korridorer, ganger, trapper og arkader. Røyking om bord på skipet er kun tillatt i bestemte områder som er merket med relevante skilt.

Hvor mange biler tar Fjord Line?

Katamaranen Fjord FSTR er en hypermoderne og høyteknologisk farkost som går i trafikk mellom Kristiansand og Hirtshals. Kapasiteten til Fjord FSTR er 1 200 passasjerer og mer enn 400 kjøretøy.

Hvor mange knop går Fjord Line?

Med toppfart på 40 knop vil reisetiden fortsatt være 2 timer og 15 minutter, forteller Ternblom, som også understreker at investeringen vil gjøre Fjord Line til en aktør i fraktmarkedet på strekningen.

Hvor mange biler tar Stavangerfjord?

Skipet er 170 meter langt, 27,5 meter bredt og har en kapasitet på 1500 passasjerer og 600 biler. Den er verdens første og største cruiseferge som har single LNG-motor, noe som betyr lavere utslipp.

Når går Fjord Line til Strømstad?

Vi seiler mellom Sandefjord og Strømstad to ganger daglig. Første avgang fra Sandefjord er klokken 08:30 og siste avgangen går klokken 15:20. Returene fra Strømstad går henholdsvis klokken 12:00 og klokken 18:30.

Hvor lang tid tar Stavanger fergen?

Overfarten tar ca. 25 minutter, akkurat nok tid til en kopp kaffe til de voksne og en is til ungene. Du finner ruteoversikten her.

Author

    Leave a Comment