Hvor lang tid tar hurtigbåten fra Tromsø til Finnsnes?

Reisetid er 1 time og 40 minutter. Se alle rutetider for ferger her.

Hvordan kjøpe billett til hurtigbåt Troms?

Reisen kjøper du enkelt i Troms Billett-appen eller med reisekort. Du kan også kjøpe billett om bord.

Hvor fort går en hurtigbåt?

Hurtigbåt kan defineres som et fartøy med lettbygget skrog, som kan operere på eller over vann, som har passasjer- eller lasteskipssertifikat og oppnår en hastighet på over 20 knop.

Hvor lang tid tar hurtigbåten fra Finnsnes til Harstad?

Finn ruteinformasjon
HavnAnkomstTid i havn
Harstad07:1035 minutter
Finnsnes11:0030 minutter
Tromsø14:154 timer
Skjervøy22:1015 minutter

Hvor lang tid tar hurtigbåten fra Tromsø til Finnsnes? – Related Questions

Hvordan komme seg fra Tromsø til Senja?

Hvordan komme seg til Senja? Nærmeste flyplass er Bardufoss. Det er også mulig å ta fly til Tromsø eller Harstad/Evenes og kjøre videre, eller ta hurtigbåt til Finnsnes eller Lysnes. Mellom Brensholmen (på Kvaløya i Tromsø) og Botnhamn nord på Senja går det fra 2021 helårig ferge.

Kan man ha med bil på hurtigbåt?

Du kan ikke ha med kjøretøy på hurtigbåtene, da må du reise med ferje.

Hvor går hurtigbåten fra i Harstad?

Det finnes 2 hurtigbåter som reiser fra Harstad:
  • Harstad – Tromsø. Hurtigbåten stopper ved Harstad, Engenes, Brøstadbotn, Finnsnes og Tromsø
  • Harstad – sør Senja. Hurtigbåten stopper ved Harstad, Flakstadsvåg, Skrolsvik, Krøttøy, Bjarkøy, Sandsøy, Lundenes og Kjøtta.

Hvordan komme seg til Harstad?

Harstad er et av stoppestedene til «verdens vakreste sjøreise», altså Hurtigruten. Det går ikke tog helt frem til Harstad, men du kan reise til Fauske og videre med buss derfra. Bussen korresponderer med både nattog og formiddags tog fra Trondheim.

Hvordan betale på hurtigbåten?

Skal du reise med hurtigbåt? Bruk kodeord BÅT og beløpet du skal betale (husk mellomrom mellom BÅT og beløpet).

Hvor lang tid tar hurtigbåten fra Trondheim til Kristiansund?

Fartøyene tilfredsstiller strenge miljøkrav og gir passasjerene en komfortabel reiseopplevelse. Reisetiden for strekningen Trondheim-Kristiansund tar 3,5 timer. For alle avganger er det på Sandstad, Hitra buss-korrespondanse videre til/fra Hitra og Frøya.

Hvor lang tid tar det med båt fra Bergen til Stavanger?

Turen tar 5,5 time.

Hvor lang tid tar d å kjøre fra Trondheim til Oslo?

Avstand mellom Trondheim og Oslo i luftlinje er 392 kilometer og kjøreavstand er 484 kilometer. Estimert kjøretiden fra Trondheim til Oslo er ca 6 timer 51 minutter.

Hvor lang tid bruker toget fra Trondheim til Oslo?

Å reise med tog og buss mellom Oslo og Trondheim tar ca. 7 timer og 30 minutter. Hvor reiser du fra?

Hvor mye koster sovekupe?

I enden av sovevognen vil du ha tilgang til et felles toalett. Pris for en sovekupé er 950 kroner, uavhengig av antall personer som benytter kupeen. Det er tillatt å reise opp til fire personer i en kupé (to voksne og to barn under 6 år). Reiser du med barn på 6 år eller eldre må de ha egen sengeplass.

Hva får man på nattoget?

Sove er din billett til en god natts søvn i din helt egen sovekupé. Hver kupé har to senger med gode madrasser (75 x 200 cm), dyner og puter, og er selvfølgelig utstyrt med alt du trenger til både kvelds- og morgenstellet; vask, speil, rene håndklær, såpe og drikkevann på flaske.

Hvor kjører SJ i Norge?

SJ Norge AS er det svenske togselskapet SJs norske datterselskap som fra 8. juni 2020 kjører persontog på region- og fjerntogstrekningene Dovrebanen, Meråkerbanen, Nordlandsbanen, Raumabanen og Rørosbanen og lokaltogstrekningene Saltenpendelen (Bodø–Rognan) og Trønderbanen (Trøndelag), på anbud.

Hvor langt går jernbanen i nord?

Begrepet Nord-Norgebanen knyttes oftest til strekningen fra Fauske (øst for Bodø) til Tromsø, via Ballangen, Narvik og Bardufoss, med i alt 11 stasjoner. Banens lengde er 375 km. Men også en egen tverrforbindelse Narvik–Evenes–Harstad kan bli en del av banen. Lengden på banen er 85 km.

Author

    Leave a Comment