Hvor lang tid tar det med båt fra Norge til Danmark?

Båten til København fra Oslo seiler hver dag. København er et ypperlig utgangspunkt for resten av reisen. Til Billund er det ca 3 timer, og til Rødby, eller Gedser i tar det ca. av 1,5 timer.

Kan man ta båt til Danmark?

Ta båten til Danmark – start reisen til sjøs

Start Danmarksferien på den mest behagelige måten – ta sjøveien og båt til Danmark. DFDS har daglige avganger fra Oslo til København og Frederikshavn, og når du tar ferge til Danmark, starter ferien idet du kommer om bord.

Hvor lang tid tar det fra Oslo til København med båt?

Ruten går fra Oslo i Norge til København i Danmark. Rederiet er DFDS Seaways og dagens skip på ruten er MS «Pearl Seaways» og MS «Crown Seaways» som går i pendeltrafikk mellom stedene slik at det er daglige avganger fra begge steder. Hjemmehavnen til skipene er i Frihavn i København. Overfarten tar 17 timer.

Hvor lang tid bruker båten til Danmark?

Langesund–Hirtshals Reis behagelig til Danmark

Fra Langesund seiler vi strake veien til Hirtshals i deilige Danmark. Overfarten mellom Langesund og Hirtshals tar kun 4,5 timer.

Hvor lang tid tar det med båt fra Norge til Danmark? – Related Questions

Hva koster det å ta danskebåten?

Hos oss betaler du for selve lugaren, ikke antall reisende. MiniCruise (tur/retur med samme skip) fra kr 216,- per person når to reiser sammen i Standard innvendig økonomilugar. Transportreise (én vei) fra kr 224,- per person når fire reiser sammen i Standard innvendig lugar inkl.

Hvilken båt går fra Oslo til Danmark?

Oslo til Frederikshavn Ferge

I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Stena Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 timer 45 minutter.

Hvor lang tid tar båten fra Stavanger til Danmark?

Stavanger Hirtshals fergeruten knytter Norge med Danmark. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fjord Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 timer 30 minutter.

Hvilke båter går til Danmark?

Ferger til Danmark
  • DFDS Seaways; Ferge fra Oslo til København;
  • Color Line; Ferge fra Larvik til Hirtshals;
  • Fjordline;
  • Ferge fra Gøteborg til Frederikshavn; Overfarten tar kun 3 timer og 15 minutter med Stena Jutlandica og Stena Danica mellom Gøteborg og Frederikshavn.
  • Ferge fra Varberg til Grenå;

Hvor går båten til Danmark fra Bergen?

Våre to moderne miljøskip, MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord, frakter deg sømløst og komfortabelt mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals i Danmark. Seilasen vår starter i vakre Bergen by. Herfra bærer det videre til fargerike Stavanger, før vi forserer Skagerrak og ender i Hirtshals på Nord-Jylland.

Hvor lang tid tar det å ta danskebåten?

Overfarten tar 3 timer og 45 minutter.

Hvor lang tid tar det med båt til Nederland?

Romantika har også en konferanseavdeling med plass til flere hundre mennesker. Seilingene tar 18 timer, med avgang fra Kristiansand hver onsdag, fredag og søndag kl. 15.00 og ankomst i Eemshaven kl. 09.00 neste dag.

Hvor lang tid tar båt fra Kristiansand til Danmark?

SuperSpeed har 2 daglige avganger fra Kristiansand og Hirtshals. Overfarten tar 3 timer og 15 minutter.

Hvor mange timer tar det å kjøre gjennom Danmark?

Etter at Øresundsbroen åpnet 1. juni 2000 kan du nå kjøre hele veien til Danmark. Fra Oslo til København via Øresundsbroen er det cirka 62 mil. Med en gjennomsnittsfart på 100 kilometer i timen, tar dette litt i overkant av seks timer.

Kan man kjøre bil fra Norge til Danmark?

Fra 1. mai 2018 er det ikke lenger et krav om at du skal ombytte ditt norske førerkort til et dansk. Du kan føre samme kjøretøy i Danmark som du kan i Norge.

Hvor dyrt er det å kjøre til Danmark?

Pris:Bensinkostnader ved forbruk på 0,8 liter per mil, og med bensinpris på 8,29 blir omkring 380 kroner. I tillegg kommer bompengene over Øresundbroen. Her betaler du omkring 230 kroner for en vanlig personbil en vei. Det vil si 1.220 kroner tur/retur med én bil.

Kan man kjøre bil til Danmark?

Å ta bil med til Danmark er ikke noe problem i det hele tatt, så lenge den er ordentlig registrert i hjemlandet ditt og har nasjonale bilkjennetegn (norsk landkode, og ikke personlige bilskilt). Du må ha et gyldig nasjonalt førerkort eller en internasjonal kjørelisens med deg til alle tider mens du kjører.

Kan man ta danskebåten uten pass?

Må jeg ha med pass? Alle gjester MÅ medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID kort med reiserett. Dette er eneste gyldige ID-dokumenter for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn, uansett alder.

Author

    Leave a Comment