Hvor lang tid tager København Oslo?

København til Oslo færge

København Oslo færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 19 timer.

Hvad tid ankommer Oslobåden til København?

for passagerer med bil lukker 15 minutter før afrejse fra København til Oslo, Oslo til København og 50 minutter før afrejse fra Oslo til Frederikshavn. for gående passagerer åbner 2 timer før afrejse og lukker 15 minutter før afrejse i København og Oslo. for gående Commodore-passagerer åbner 12.45.

Hvad koster en tur med Oslobåden?

 • 1200. /pers. + tillæg* LuksusCruise til Oslo. Med et luksuscruise får du dage på Oslobåden fyldt med oplevelser i en luksuriøs Commodore-kahyt med havudsigt og dobbeltseng.
 • 200. /pers. v/4 + tillæg* Familie MiniCruise København-Oslo.
 • 200. /pers. v/4 + tillæg* MiniCruise Frederikshavn – Oslo.

Hvad koster det at sejle med Oslo færgen?

Sejl med DFDS mellem København og Oslo
 • 275. /pers. v/4 inkl. bil + tillæg* Sejl København – Oslo.
 • 275. /pers. v/4 inkl. bil + tillæg*
 • 275. /pers. inkl. bil + tillæg*
 • 275. /pers. + tillæg* Bilferie.
 • Ferie i Norge. Oplev mere af Oslo og Norge med en ekstra overnatning. Vi tilbyder forskellige typer af miniferier til Norge.

Hvor lang tid tager København Oslo? – Related Questions

Hvornår gynger Oslobåden?

Hvis bølgerne er over 2 meter og kommer fra en vestlig retning, så vil du kunne mærke skibet gynge.

Er der pool på Oslobåden?

Pool på Oslobåden

På Crown Seaways findes en lille pool til børn, en pool og et spabad. Det findes også en sauna og en unisex-garderobe med lukkede omklædningsrum på begge skibe. (På Pearl Seaways inkluderer dette også adgang til den udendørs pool og spabadene ude på dækket, som har åbent fra ca 1. maj til 1.

Hvad koster det at sejle med færgen?

En billet (med og uden køretøj) giver dig en tur på hver af de fire færger.

PRISER 2022
Voksen/Adult/Erwachsene100 kr.
Børn/Children/Kinder (4–12)50 kr.
Cykel/Bicycle/Fahrrad*20 kr.
Knallert/Moped/*130 kr.

Hvordan kommer man billigst til Norge?

Utroligt nok viser det sig, at den billigste færge til Norge er DFDS Seaways mellem København og Oslo med priser ned til 249 kr. pr person, hvis man tager bilen med og får en hyggelig kør-selv-ferie.

Hvor lang tid tager det at sejle fra Kiel til Oslo?

KielOslo. 20 timer. Color Line sejler turen 7 gange om ugen.

Hvor længe tager det at sejle til Oslo?

Frederikshavn til Oslo færge

Frederikshavn Oslo færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer 5 minutter.

Kan man have bil med på Oslofærgen?

Du kan sejle med bil til Oslo hver dag, Oslobåden sejler dagligt i begge retninger. Kør bilen om bord om eftermiddagen, så er du og din bil fremme i Oslo næste formiddag. Tag bilen med, og skræddersy din egen drømmeferie.

Hvad koster det at køre i Norge?

Nye motorveje finansieres delvist med vejafgifter, og det samme gør udbygningen af vejsystemet i de store byer, hvor der opkræves afgift for at køre ind til centrum. På en kør-selv-ferie i Norge skal man derfor som en tommelfingerregel regne med ca. 100 NOK pr. dag til vejafgifter og færger.

Hvad koster en færgebillet til Norge?

Billigste færge fra Jylland til Norge (og retur)

Fjord Line: Fra 1.897 danske kroner for Hirtshals – Langesund (og retur) – Beregn pris. Kun sommer – Fra 1.998 danske kroner for Hirtshals – Kristiansand (og retur) – Beregn pris. Color Line: Fra 3.510 danske kroner for Hirtshals – Larvik (og retur) – Beregn pris.

Hvad er billigt i Norge?

Priser
 • En liter benzin: NOK 21-27.
 • 1 liter mælk: NOK 18-23.
 • Cappuccino på en café: NOK 35-50.
 • En pakke cigaretter: NOK 120-159.
 • Biografbillet: NOK 130-150.
 • Hovedret på en lavprisrestaurant: NOK 150-250.
 • 3 retter på en finere restaurant: NOK 600-1000.
 • En øl i et supermarked: NOK 30-50.

Hvordan kommer man nemmest til Norge?

Med færge. Der er adskillige færgeoverfarter mellem Norge og Danmark. Fra Danmark kan du sejle til Oslo fra både Frederikshavn og København, mens du fra Hirtshals kan gå om bord på færgerne til Larvik, Langesund, Kristiansand, Stavanger og Bergen. Du kan også sejle til Norge med færge fra Sverige, Tyskland og Holland.

Hvad er AutoPASS Norge?

AutoPASS er navnet på det automatiske system til opkrævning af afgifter på veje og færger. Også udenlandske køretøjer skal betale vejafgifter i Norge. Det kan betale sig at registrere sin bil for at få en korrekt opkrævning af vejafgiften.

Kan man bruge nummerplade betaling i Norge?

Med en bizz fra Brobizz kommer du nemt omkring i Norge, hvor der opkræves vejafgifter på flere broer, veje og tunneller. Har du registreret en nummerplade på din bizz, kan den blive brugt til at identificere dig, hvis din bizz fx ikke bliver aflæst i et betalingsanlæg.

Hvor længe må man køre på danske plader i Norge?

Brug af bil ved midlertidigt ophold i Norge

Hvis du opholder dig midlertidigt i Norge, kan du bruge et udenlandsk indregistreret køretøj i op til to år.

Kan jeg bruge min Brobizz i Norge?

En Brobizz fra Storebælt eller Øresund er rigtig praktisk at have, hvis bilturen går til Norge. Den danske Brobizz virker nemlig ved de mange betalingsanlæg i Norge.

Er det billigere at bruge Brobizz?

Fordele med Brobizz

Med en Storebælt-aftale til din bizz eller nummerplade får du altid den bedste pris på turen over broen. Som privatkunde sparer du mere end 50 kroner hver vej.

Author

  Leave a Comment