Hvor finner jeg FINN koden?

Alle annonser på FINN har en unik kode, en FINNkode. Når du går inn på en annonse så finner du denne koden under beskrivelsen, lengst ned i annonsen.

Hvordan legge ut annonse på FINN?

Hvordan lager jeg en annonse?
 1. Klikk på +Ny annonse.
 2. Klikk på markedet du skal annonsere på
 3. Velg hvilken annonsetype (f.eks.
 4. Fyll inn alle feltene, beskrivelse og legg til bilder.
 5. Når du har fylt inn alt du vil ha i annonsen, går du helt nederst på siden og følger betalingsveiledningen for å publisere annonsen.

Hvor lenge kan man ha annonse på FINN?

En stillingsannonse på FINN jobb har maks liggetid på 42 dager (6 uker). Annonsen vil likevel gå av nett samme dag som søknadsfristen. Det vil si at selv om du har dager igjen av de 42, vil ikke annonsen være søkbar hvis søknadsfristen har gått ut.

Hvor mange annonser kan man ha på FINN?

Duplikater, ny publisering og løfting av annonser

Det er ikke tillatt å legge ut flere annonser for samme Objekt. Objektet skal kun annonseres ett sted og i én versjon. Annonsering av samme Objekt i forskjellige kategorier, under flere geografiske områder eller andre former for dubletter er ikke tillatt.

Hvor finner jeg FINN koden? – Related Questions

Hva er det ikke lov å selge på FINN?

Annonser som kan oppfattes som støtende, for eksempel salg av pornografi og erotiske leketøy. Utstyr som ofte brukes i ulovlig virksomhet, som eksempelvis hjemmebrent-utstyr, “trimmeutstyr” til el-sparkesykkel (feks Speedbox og Badassbox) osv. Piratkopier.

Kan man trekke seg fra et salg på FINN?

3. Aksept: – Kjøper kan ikke trekke tilbake et tilbud dersom selger har akseptert. Eller omvendt. Da er man juridisk forpliktet til å gjennomføre.

Hvorfor blir annonsene mine på FINN avvist?

De aller fleste annonser som legges ut på FINN går via en automatisk kontroll som gjøres av maskiner. De resterende annonsene går til en manuell kontroll som utføres av mennesker. Vi kan aldri helgardere oss mot å godkjenne eller avvise annonser feilaktig, men vi gjør vårt beste for å unngå det.

Er det gratis å annonsere på FINN?

Markedsplassen har tidligere tatt 35 kroner per annonse i til salgs-kategorien. Nå blir det gratis – men du må fortsatt registrere deg. – Dette er en investering som koster oss rundt 40 millioner kroner i år.

Hvordan få annonsen øverst på FINN?

Kun annonserFINN Torget har en tilleggstjeneste som lar deg løfte annonsen til toppen av resultatlisten. Denne kan bestilles fra din annonseoversikt. Trykk ‘Flere Valg’ og “Kjøp mer Synlighet” deretter kjøper du produktet.

Hvor mye koster det å legge ut en annonse på FINN?

Prisoversikt
Antall annonserPris pr. annonse
0 – 30458 kr
31 – 200400 kr
201 – 500379 kr
501 – 1500337 kr

Er det lov å ha budrunde på FINN?

Det er fullt mulig å kjøre budrunde for det du ønsker å selge på FINN, men det er viktig at du følger reglene vi har satt for dette: Ved annonser som selges under salgsformen «Auksjon» eller «bud ønskes» skal prisen på objektet representere den reelle minsteprisen som man kan kjøpe varen for.

Når på døgnet er det best å legge ut annonse på FINN?

De aller fleste søk på FINN.no gjøres ved lunsjtider på mandager. En grei regel er å tilpasse publisering av annonser til det mest populære tidspunktet for brukerne. Har du flere annonser? Spre de utover ukedagene for alltid å ha annonser på de første sidene.

Hvordan fungerer FINN fiks ferdig?

Fiks ferdig for kjøper:

Se etter annonser merket med ‘Fiks ferdig‘. Klikk på den blå kjøpeknappen. Fyll inn detaljene dine og klikk på ‘fortsett videre med Vipps’. Pengene blir trukket umiddelbart fra din konto, men holdes trygt av FINN frem til Posten, Helthjem eller PostNord gir beskjed om at varen er levert.

Hva skjer om man blir lurt på FINN?

Hvis du har blitt svindlet, eller mistenker du har blitt utsatt for svindel, ønsker vi at du sier ifra til oss slik at disse personene kan stoppes så fort som mulig. Som Norges største markedsplass på nett er sikkerhet noe FINN tar på største alvor. Derfor har vi også et eget, dedikert sikkerhetsteam.

Kan man betale gjennom FINN?

Ved å bruke Smidig bilhandel og FINNs digitale kontrakt kan dere velge å betale trygt gjennom FINN.

Hvem skal betale frakt FINN?

Kjøper betaler for vare og frakt på forhånd, så selger kan være helt trygg på å få betalt. Pengene holdes hos FINN til varen er levert, slik at kjøper også er trygg.

Er det trygt å Vippse på FINN?

– De som skal kjøpe seg bruktbil på FINN kan nå betale med Vipps, sier Didrik Lund, forretningsutvikler i FINN motor. Det er trygt og enkelt – og man kan vippse helt opp til 500 000 kr.

Hvordan gjør man det med betaling på FINN?

Kjøper betaler for vare og frakt på forhånd via VIPPS eller kortbetaling, så selger kan være helt trygg på å få betalt. Selger har 48 timer på å godta forespørselen. Pengene er reservert på kjøpers konto til varen er levert.

Hvordan fungerer FINN hvelvet?

sier Håstein. Derfor har FINN opprettet «Hvelvet». Det er en tjeneste for sikker betaling, der avtalt kjøpesum overføres til et digitalt hvelv. Der er pengene trygt forvart, og utbetales til selger når bilen overleveres, og både kjøper og selger er enige om at alt er i orden.

Hvordan unngå å bli lurt på FINN?

Ellers har Gjefsen følgende sikkerhetsråd til deg som er bruker av FINN eller andre nettbaserte butikker/markedsplasser:
 1. Bruk sunn fornuft.
 2. Gjør undersøkelser rundt den du skal handle med.
 3. Ikke forskuddsbetal som kjøper, og vær sikker på at du får pengene dine som selger.
 4. Vær forsiktig med personlige opplysninger.

Author

  Leave a Comment