Hvilke biler selger Møller bil?

Møller Bil er Norges største forhandler av Volkswagen, Audi, ŠKODA, og Volkswagen Nyttekjøretøy. I tillegg har vi et stort utvalg av brukte biler.

Hvem selger Skoda?

Møller Bil er Norges største forhandlerkjede for ŠKODA. Derfor veileder vi deg gjerne gjennom modellene og hvilken som kan passe best for din livsstil.

ŠKODA merkeforsikring og finansiering

 • Les mer om forsikring.
 • Les mer om billån.
 • Serviceavtale som gir deg kontroll på serviceutgiftene dine de første fem årene.

Er Skoda driftsikker?

Helt på topp er det altså den store SIV-en Skoda Kodiaq som kommer. Hele 97,2 prosent av eierne svarer at de er svært godt fornøyd med driftssikkerheten. Hyundai Kona på andreplass får 95,8 prosent fornøyde eiere og Mazda CX-5 får et score på 95,6 prosent.

Hva er merket til Skoda?

Škoda-logo

Logoen med den berømte «bevingede pilen» ble tatt i bruk for første gang i 1926. Opphavet er ukjent, selv om ideen (et stilisert indianerhode med hodepryd bestående fem fjær) har blitt tillagt Tomáš Maglič, som var markedsføringsdirektør for Škoda Plzeň.

Hvilke biler selger Møller bil? – Related Questions

Hvem eier Skoda?

Škoda Auto/Moderorganisasjoner

Hvem lager Skoda?

Škoda er et tsjekkisk bilmerke, som har vært eid av Volkswagen AG siden 1991.

Når kjøpte VW Skoda?

Tre presigebilmerker ble lagt til Volkswagens portefølje i 1998: Bentley, Lamborghini og Bugatti. Den 30. mai 2000 gjorde Volkswagen AG Škoda Auto til et heleiet datterselskap etter gradvis å ha øket sin eierandel.

Hvem bygger Skoda?

ŠKODAs moderne historie startet i 1991, da merket ble innlemmet i Volkswagen-konsernet. På den tiden var den første av merkets moderne modeller, nemlig FAVORIT, allerede i salg, og ŠKODA var på god vei til å bli en suksessrik moderne bilfabrikant.

Har Skoda Fabia registerreim eller kjede?

Motorer som for øvrig finnes i mange biler, slik som VW Polo, Golf, Passat og Tiguan, samt i Audi A1 og A3 og Skoda Fabia, Yeti og Octavia. Det er registerkjedet som er roten til det vonde her. Det som skjer, er at kjedet etter en tid blir noe strukket.

Hvor mange hk har Skoda Enyaq?

Motor og ytelser:

Motor: Elektrisk, én motor på hver aksel. Effekt: 265 hk / 360 Nm. 0-100 km/t: 6,9 sek. Toppfart: 160 km/t.

Hvorfor velge Skoda Enyaq?

Skoda Enyaq leverer plass til familie og bagasje, den leverer hengerfeste og mulighet for taklast, og den leverer et design som ikke er så skremmende ulikt biler man kjenner fra før med en grill som ser langt mer normalisert ut enn hos mange andre elbiler i dag. Det tror vi mange vil ha, veldig mange.

Har Skoda Enyaq varmepumpe?

Det er for øvrig batterikapasiteten som har gitt navn til de forskjellige versjonene av bilen (50, 60 og 80), og som bestemmer bilens motoreffekt og rekkevidde. For å redusere belastningen på batteriene har vi utstyrt ENYAQ iV med en varmepumpe for oppvarming og kjøling av kupeen.

Hvor mye koster Skoda Enyaq?

Hva kosterEnyaq? Jo, bilen starter på på 348.520 kroner for den billigste versjonen som heter iV 50. iV 60 koster fra 408.520 kroner, mens iV 80 starter på 449.520 kroner. Toppmodellen i første gang er iV 80X med firehjulstrekk, den starter på 478.520 kroner.

Hvor lang rekkevidde har Skoda Enyaq?

FØRSTEKLASSES ELEKTRISK SUV

ENYAQ iV har en rekkevidde på inntil 528km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger.

Hvor lang rekkevidde har Polestar 2?

Polestar byr også på en langdistanseversjon med én motor, og denne har en uendret WLTP-rekkevidde på 542 kilometer. Toppmodellen til Polestar 2 er Long range Dual Motor, som har en oppgitt rekkevidde på 482 kilometer.

Hvor lang tid tar det å lade Skoda Enyaq?

Skoda Enyaq lader med CCS-kontakt, og skal bruke 35 minutter på å lade til 80 prosent, ifølge produsenten. Den høyeste effekten Skoda Enyaq lader med er oppgitt å være 125 kW. I sommerens test brukte vi 32 minutter og 2 sekunder på å lade fra 4 til 80 prosent.

Hva er rekkevidden på Audi e Tron 55?

Før du ser gjennom testene, er det verdt å vite at etron 55 har en rekkevidde på inntil 476 kilometer og etron 50 har en rekkevidde på inntil 366 kilometer. Utover dette er etron 55 og 50 helt like.

Hvor mye koster det å lade en elbil?

Prisen for hjemmelading av elbil er strømprisen inkludert nettleie, altså vanligvis rundt én krone per kWh. Det tilsvarer omtrent to kroner per mil for en vanlig elbil. Hvis du kjører 7500 km i året med elbilen koster «drivstoffet» deg ca. 1500 kroner.

Hvordan ta vare på batteri elbil?

Vi har samlet en rekke tips om hvordan du som elbileier kan gi batteriet lengst mulig levetid.
 1. Unngå overdådige temperaturer. Litiumbatterier minner overraskende om mennesker når det kommer til temperaturer.
 2. Hold deg unna ekstremlading.
 3. Hurtiglading, nei takk.
 4. Kjør med batteriet i tankene.
 5. Automatiser lading.
 6. Se mer her.

Hva er forskjellen på e-tron 55 og 60?

etron 60 S har mer standardutstyr enn 50 og 55, og kommer blant annet med elektrisk justerbare sportsseter, adaptiv sports-luftfjæring og en rekke andre detaljer inkludert i prisen. De kan bestilles fra slutten av sommeren av, etron 60 S starter på 842 000 kroner, mens etron 60 S Sportback krever 864 000.

Author

  Leave a Comment