Hvem står bak yr no?

Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt, og er i dag blant de aller største dedikerte værnettstedene i Europa. Vår oppgave er å bidra til å sikre liv og verdier og gi brukerne våre troverdige værvarsler som gjør de klare for all slags vær.

Hvordan fungerer yr no?

I Yr-appen og på mobil nettleser finner du vårt nåvarsel. Det viser forventet mengde nedbør de neste 90 minuttene. Nåvarselet til Yr bruker de samme radarbildene som nedbørskartet til å beregne hvor nedbøren faller. Varselet blir oppdatert hvert 7.5 minutt, og det er dermed det mest oppdaterte varselet på Yr.

Er yr norsk?

Yr er en norsk tjeneste for værvarsler og annen meteorologisk informasjon.

Hvor ofte oppdateres været på yr no?

Det meste innholdet i korttidsvarselet oppdateres hver 3. time, og alt i langtidsvarselet oppdateres hver 12. time. Temperaturvarslene blir oppdatert hver time.

Hvem står bak yr no? – Related Questions

Hvilken værmelding er best?

Det er som regel ikke stor forskjell mellom Yr og Storm, men i de fleste av testene som finnes på nettet er det Yr som gjør det best med å melde korrekt vær.

Hvorfor er det forskjell på Yr og Storm?

Yr sitt varsel ser på hva den typiske temperaturen ville vært både med og uten regn, og legger seg i midten. Storm, derimot, varsler temperaturen enten med eller uten regn. Vi tar et gjennomsnitt, mens Storm satser på detaljer.

Hvordan blir vinteren 22 23?

Norge blir mest sannsynlig varmere enn normalt i desember, mens varselet tyder på at det blir kaldt og mindre vind enn normalt i deler av Tyskland, Frankrike og Polen. Forsker I ved NORCE Klima og Bjerknessenteret. Leder forskningsprosjektet Climate Futures.

Blir det snø i 2022?

Norge været i desember 2022

Det er en god ide og ta med en paraply sånn at du ikke blir våt. Norge kommer til å ha mange dager med snø i desember. Det er en perfekt tid for å lage en snømann, drikke varm sjokolade, og ha snøball-krig. Bare husk å ha på varme klær!

Hvordan jobber en meteorolog?

Meteorologen jobber med å forstå og formidle vær.

Meteorologen lager og formidler værprognoser, forsker på vær, værmodeller og klima eller arbeider med andre vær-relaterte tema.

Hvor mye tjener en meteorolog?

– En statsmeteorolog tjener mellom 500 000 og 600 000 kroner i grunnlønn. På toppen kommer tillegg som helg, helligdager, natt og overtid.

Hvor gammel er Bente Marie Wahl?

Klumpen i magen kommer hver gang Bente Marie Wahl (52) skal melde været på TV.

Hva tjener en værmelder?

Lønnsnivå – Meteorolog

Meteorologene tjener i gjennomsnitt 450–500 000 i året. Inntekten avhenger veldig av hvor du jobber. Forskere tjener rundt 500 000,- i året.

Hva er det mest betalte yrke?

På topp. De aller best lønnede i Norge er handels- og skipsmeglere. I gjennomsnitt har de en månedslønn på 115.060 kroner før skatt. Like etter følger ledere av olje- og gassutvikling med en månedslønn på 110.850 kroner, mens finansmeglere ligger på tredjeplass.

Hvor høy er Kristina Kvistad Hustad?

avslører Kristina Kvistad Hustad (28) overfor Se og Hør. Den flotte sunnmøringen, 178 cm på strømpelesten, kom skridende inn i folks stuer første gang 7. desember i fjor.

Hvor kommer Kristina Kvistad Hustad fra?

Kvistad Hustad er fra Sæbø i Ørsta, og har studert mediekunnskap og journalistikk ved Høgskulen i Volda. Da det ble kjent at hun skulle bli værmelder i TV 2, fortalte 31-åringen til Dagbladet at hun var svært spent.

Hvor gammel er Kristina Kvistad Hustad?

TV 2s værmelder Kristina Kvistad Hustad (31) har funnet kjærligheten med den tidligere fotballspilleren Vegard Dokken (35). Det røper hun i et innlegg på Instagram mandag.

Hva heter værdamene i TV 2?

Kristina Kvistad Hustad overtar værdame-jobben etter Desta Marie Beeder.

Er Maiken gravid?

Den tidligere langrennsløperen Maiken Caspersen Falla (32) avslører via Instagram at hun venter sitt første barn.

Hvor er Isabella Martinsen født?

27. mai 1979 (alder 43 år), Tromsø, Norge
Isabella Martinsen / Født

Hvilke kanaler tilhører TV 2?

Konsernet omfatter TVkanalene TV 2 Direkte, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyheter, TV 2 Sport og TV 2 Sport Premium, C More, strømmetjenesten TV 2 Play, TV-distributøren RiksTV og nettstedet TV2.no. Konsernet hadde i 2019 inntekter på 5 milliarder kroner, og et driftsresultat på 330 millioner kroner.

Author

    Leave a Comment