Hvem står bak yr no?

Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt, og er i dag blant de aller største dedikerte værnettstedene i Europa. Vår oppgave er å bidra til å sikre liv og verdier og gi brukerne våre troverdige værvarsler som gjør de klare for all slags vær.

Er yr norsk?

Yr er en norsk tjeneste for værvarsler og annen meteorologisk informasjon.

Hvor ofte oppdateres yr no?

Det vil si at vi kjører modellene hver sjette time gjennom døgnet. Før oppdaterte vi 6 på morningen og 18 på kvelden men nå oppdaterer vi også klokken 12 og ved midnatt. Korttidsvarselet: Oppdateres circa klokken 6,12, 18 og 00. Langtidsvarslet: Oppdateres circa klokken 12 og 00.

Hvor blir yr brukt?

Yr.no er mest brukt i følgende land: 1) Norge, 2) Sverige, 3) Tsjekkia, 4) Sør-Afrika, 5) Russland, 6) Polen, 7) Finland, 8) Tyskland, 9) Estland, 10) Nederland.

Hvem står bak yr no? – Related Questions

Hvorfor er det forskjell på Yr og Storm?

Yr sitt varsel ser på hva den typiske temperaturen ville vært både med og uten regn, og legger seg i midten. Storm, derimot, varsler temperaturen enten med eller uten regn. Vi tar et gjennomsnitt, mens Storm satser på detaljer.

Hva betyr kast på yr?

Conversation. Vindkast har gjerne en hastighet på 1,5 ganger middelvindhastigheten. Det betyr at når vi varsler om stiv kuling – altså en middelvindhastighet på 15 m/s – må du regne med vindkast på over 20 m/s 👀 Heldigvis kan du se varslede vindkast i parentes på nye yr.no/nb!

Hvordan virker yr?

I Yr-appen og på mobil nettleser finner du vårt nåvarsel. Det viser forventet mengde nedbør de neste 90 minuttene. Nåvarselet til Yr bruker de samme radarbildene som nedbørskartet til å beregne hvor nedbøren faller. Varselet blir oppdatert hvert 7.5 minutt, og det er dermed det mest oppdaterte varselet på Yr.

Er Yr NRK?

Yr er en tjeneste levert av både NRK og Meteorologisk institutt.

Hvordan lese vind på yr?

Vestlig vind betyr luftstrøm fra vest mot øst, om motsatt for østlig vind. VINDPILER: Lørdag viser vindpilen sørlig vind, mens søndag blåser det fra vest. Mandag blåser det fra sørvest, slik pilene viser.

Hvordan jobber en meteorolog?

Meteorologen jobber med å forstå og formidle vær.

Meteorologen lager og formidler værprognoser, forsker på vær, værmodeller og klima eller arbeider med andre vær-relaterte tema.

Hvor mye tjener en meteorolog?

– En statsmeteorolog tjener mellom 500 000 og 600 000 kroner i grunnlønn. På toppen kommer tillegg som helg, helligdager, natt og overtid.

Hvor gammel er Bente Marie Wahl?

Klumpen i magen kommer hver gang Bente Marie Wahl (52) skal melde været på TV.

Hva tjener en værmelder?

Lønnsnivå – Meteorolog

Meteorologene tjener i gjennomsnitt 450–500 000 i året. Inntekten avhenger veldig av hvor du jobber. Forskere tjener rundt 500 000,- i året.

Hva er det mest betalte yrke?

På topp. De aller best lønnede i Norge er handels- og skipsmeglere. I gjennomsnitt har de en månedslønn på 115.060 kroner før skatt. Like etter følger ledere av olje- og gassutvikling med en månedslønn på 110.850 kroner, mens finansmeglere ligger på tredjeplass.

Hvor høy er Kristina Kvistad Hustad?

avslører Kristina Kvistad Hustad (28) overfor Se og Hør. Den flotte sunnmøringen, 178 cm på strømpelesten, kom skridende inn i folks stuer første gang 7. desember i fjor.

Hvor kommer Kristina Kvistad Hustad fra?

Kvistad Hustad er fra Sæbø i Ørsta, og har studert mediekunnskap og journalistikk ved Høgskulen i Volda. Da det ble kjent at hun skulle bli værmelder i TV 2, fortalte 31-åringen til Dagbladet at hun var svært spent.

Hvor gammel er Kristina Kvistad Hustad?

TV 2s værmelder Kristina Kvistad Hustad (31) har funnet kjærligheten med den tidligere fotballspilleren Vegard Dokken (35). Det røper hun i et innlegg på Instagram mandag.

Hva heter værdamene i TV 2?

Kristina Kvistad Hustad overtar værdame-jobben etter Desta Marie Beeder.

Er Maiken gravid?

Den tidligere langrennsløperen Maiken Caspersen Falla (32) avslører via Instagram at hun venter sitt første barn.

Hvor er Isabella Martinsen født?

27. mai 1979 (alder 43 år), Tromsø, Norge
Isabella Martinsen / Født

Author

    Leave a Comment