Hvem står bak yr no?

Yr er et samarbeid mellom NRK og Meteorologisk institutt, og er i dag blant de aller største dedikerte værnettstedene i Europa. Vår oppgave er å bidra til å sikre liv og verdier og gi brukerne våre troverdige værvarsler som gjør de klare for all slags vær.

Hvor ofte oppdateres yr no?

Det vil si at vi kjører modellene hver sjette time gjennom døgnet. Før oppdaterte vi 6 på morningen og 18 på kvelden men nå oppdaterer vi også klokken 12 og ved midnatt. Korttidsvarselet: Oppdateres circa klokken 6,12, 18 og 00. Langtidsvarslet: Oppdateres circa klokken 12 og 00.

Hvordan fungerer yr no?

I Yr-appen og på mobil nettleser finner du vårt nåvarsel. Det viser forventet mengde nedbør de neste 90 minuttene. Nåvarselet til Yr bruker de samme radarbildene som nedbørskartet til å beregne hvor nedbøren faller. Varselet blir oppdatert hvert 7.5 minutt, og det er dermed det mest oppdaterte varselet på Yr.

Er Yr norsk?

Yr er en norsk tjeneste for værvarsler og annen meteorologisk informasjon.

Hvem står bak yr no? – Related Questions

Hvordan sende bilder til Yr?

Slik sender du oss bilder
 1. Instagram #yrno.
 2. Bruk opplasteren lenger ned i artikkelen.
 3. Send epost til yr@nrk.no.

Er det lov å sende bilder av andre?

Bilder eller film av personer

Dersom du skal publisere slike bilder på nett eller dele dem med andre (selv om det er i lukkede grupper), må du ha samtykke fra den eller de som er avbildet før bildet publiseres. Dette gjelder i den avbildedes levetid og 15 år etter utløpet av personens dødsår.

Hvor er det best å sende bilder?

Så hvis det er viktig for deg at personen som mottar bildene får dem i original kvalitet, bør du bruke en e-postklient som Gmail, en skytjeneste som Google Drive eller en filsendingstjeneste som WeTransfer. De er alle gratis og trygge å bruke.

Hvor gammel er Bente Marie Wahl?

Klumpen i magen kommer hver gang Bente Marie Wahl (52) skal melde været på TV.

Hvor bor Andreas Wahl?

Andreas Wahl bor i Flatåsen.

Når ble Andreas Wahl født?

2. juli 1983 (alder 39 år), Tyskland
Andreas Wahl / Født

Hvor høy er Bente Wahl?

Én ting ikke TV-seerne får med seg under værmeldingen, er de høye hælene Bente Marie alltid balanserer på. Jo høyere, jo bedre, mener meteorologen, som måler 157 centimeter på strømpelesten.

Hvordan sende værbilde til NRK?

Send oss dine værbilder:#NRKvær

Er du ute og kjører eller opplever du mye vær der du er? NRK vil gjerne ha dine bilder og videoer. Send oss ditt bidrag med #NRKvær eller tips oss direkte på [email protected].

Hvordan deler man bilder?

Del via samtaler
 1. Åpne Google Foto-appen. på mobilenheten din.
 2. Logg på Google-kontoen din.
 3. Velg et bilde, et album eller en video.
 4. Trykk på Del .
 5. Under «Send via Google Foto» velger du personene du vil dele med. For å dele med én person trykker du på vedkommendes navn.
 6. Del ved å trykke på Send.

Hvordan lage copyright merke på bilder?

Finn bildet du vil legge til et vannmerke på, klikk bildet og klikk Sett inn. Klikk Sett inn > Tegn tekstboks. Tegn en tekstboks på bildet der du vil sette inn et opphavsrettmerke eller et annet merke, og skriv inn vannmerket i tekstboksen.

Hvordan ta vare på digitale bilder?

Langvann og Gold har flere tips til deg som vil ta vare på de digitale og analoge bildene:
 1. Flere kopier. Det er lurt å ha bildene lagret flere steder, i tilfelle du er uheldig
 2. Lagre bildene i «skyen»
 3. Skriv ut bildene.
 4. Husk metadata.
 5. Oppbevar bildene på et tørt sted.

Er det lov å bruke bilder fra nettet?

Det er åndsverkloven som regulerer opphavsrettighetene til fotografiske verk. Dette er hovedreglene: Dere kan ikke bruke eller publisere bilder som dere ikke eier rettighetene til eller har kjøpt brukslisens til. Brukslisens får dere kjøpt av fotografen eller et bildebyrå som representerer fotografen.

Er iCloud det samme som min sky?

iCloud er imidlertid mer enn bare lagring av bilder og filer. Skytjenesten rommer også andre funksjoner du kanskje bruker daglig, som kalender, påminnelser, notater eller dokumenter lagret i de skybaserte «iWork for iCloud»-programmene (Pages for tekstbehandling, Numbers for regneark eller Keynote til presentasjoner).

Er det lov å ta bilder i butikk?

Hvis stedet er åpent for «alminnelig ferdsel» kan du gå ut fra at fotografering er tillatt hvis det ikke er gitt uttrykk for noe annet. Flyplasser, kjøpesentre, butikker og utesteder er steder som er åpne for allmenheten, uten å være offentlige.

Har politiet lov til å ta bilder av deg?

Det rettslige utgangspunktet er at det er lov å filme politiet i tjeneste. Har det allmennhetens interesse vil det også være lov å offentliggjøre film eller bilde, og som tjenesteperson må du finne deg i å bli offentlig eksponert.

Er det lov å ta bilder av naboen?

Har din nabo satt opp et overvåkingskamera for å overvåke sin egen eiendom, så har han i utgangspunktet rett til dette, fordi dette regnes som et privat formål som faller utenfor personopplysningsloven. Derimot, hvis kameraet også fanger inn din eiendom eller offentlig sted, vil slik overvåking være ulovlig.

Author

  Leave a Comment