Hva koster det å selge på FINN?

Prisoversikt
Antall annonserPris pr. annonse
0 – 30458 kr
31 – 200400 kr
201 – 500379 kr
501 – 1500337 kr

Hva er bilens listepris?

Skattemessig listepris er veiledende pris på bil oppgitt fra importør, inklusiv ekstrautstyr og vinterhjul. Om rabatten på bilen er 0, 10.000 eller 40.000 spiller ingen rolle – skattemessig listepris er alltid veil.

Er det gratis å selge bil på FINN?

Selg selv på FINN:

Gratis digital kjøpekontrakt. Vi hjelper deg med et trygt og enkelt salg på FINN i denne guiden.

Hvor mye er FINN verdt?

Schibsted har siden utviklet Finn.no til å bli en gigantsuksess, som nå er verdt 13 milliarder kroner.

Hva koster det å selge på FINN? – Related Questions

Hva tjener finn no penger på?

I tillegg til å ta betalt for rubrikkannonsene som legges ut, tjener Finn også gode penger på å legge ut profileringsannonser, takket være den massive trafikkmengden som genereres når potensielle kjøpere surfer rundt blant rubrikkannonsene. – Profileringsannonser utgjør en stor andel etterhvert.

Hvem eier Finn?

Selskapet eies i dag av Schibsted ASA (89,88 %) og Polaris Media (10,12 %). FINN.no holder til i trivelige lokaler i Grensen, midt i Oslo og har for øyeblikket ca 300 fast ansatte medarbeidere.

Hva blir det solgt mest av på FINN?

Og hjemmekos, oppussing og Norgesferie er noe av det som har preget det siste året. – Det er ikke overraskende at søkeord som sofa, hagemøbler, sykler og spisebord topper listen over mest brukte søkeord på FINN og FINN torget, sier Kathrine Opshaug Bakke, som er bruktmarkedsekspert og leder på FINN torget.

Hva het FINN no før?

Artikkelstart. Finn.no er en norsk markedsplass på nett, grunnlagt i 2000 som en videreføring av en felles annonseportal for regionavisene.

Hvordan fungerer FINN?

Så ber FINN om penger på vegne av selgeren i Vipps appen, og kjøperen betaler for bilen. Selger mottar pengene umiddelbart, og kjøperen får tilgang til den digitale salgsmeldingen. Kjøperen verifiserer seg med BankID, signerer salgsmeldingen og registreres som ny eier av bilen.

Hva er FINN No hjerterom?

Hjerterom – bolig til leie er en tjeneste hvor utleier av bolig er positiv til å leie ut til flyktninger. Dersom du er flyktning og finner en passende bolig bør du ta kontakt med kommunen hvor boligen ligger før du signerer en husleiekontrakt. Kommunen må godkjenne boligen og husleiekontrakten.

Hvem er eier av Schibsted?

Aksjonærer
NavnAnt aksjerAndel
BLOMMENHOLM INDUSTRIER AS5855461624,995%
State Street Bank And Trust Comp2392191010,212%
FOLKETRYGDFONDET200210648,546%
The Bank Of New York Mellon179884647,679%

1 more row

Har Sverige FINN no?

Den svenske utgaven av Finn har kjøpt den svenske rubrikktjenesten Blocket.se for nesten 200 millioner svenske kroner. Selskapet Finnmer, som kontrolleres av Schibsted-eide Aftonbladet Hierta AB, kjøpte fredag 100 prosent av aksjene i rubrikktjenesten Blocket.se som drives av Blocket AB.

Når ble FINN oppfunnet?

Finn.no
EierSchibsted, Polaris Media
Lansertmars 2000
Global Alexa-rangering1668 (Verden), 9 (Norge) (Januar 2019)
Inntekt1 406 millioner ( 2013 )

Hva står finn for?

Finn er et norrønt mannsnavn dannet av det norrøne ordet finnr, som betyr «finne» eller «same».

Hva heter finn no i Finland?

Oikotie er på mange måter Finlands svar på Finn, men med fokus på bolig- og jobbmarkedet. Avtalen verdsetter Oikotie til 185 millioner euro. Det tilsvarer nærmere 2 milliarder norske kroner.

Når på døgnet er det best å legge ut annonse på Finn?

De aller fleste søk på FINN.no gjøres ved lunsjtider på mandager. En grei regel er å tilpasse publisering av annonser til det mest populære tidspunktet for brukerne. Har du flere annonser? Spre de utover ukedagene for alltid å ha annonser på de første sidene.

Er det lov å ha budrunde på FINN?

Det er fullt mulig å kjøre budrunde for det du ønsker å selge på FINN, men det er viktig at du følger reglene vi har satt for dette: Ved annonser som selges under salgsformen «Auksjon» eller «bud ønskes» skal prisen på objektet representere den reelle minsteprisen som man kan kjøpe varen for.

Kan man trekke seg fra et salg på FINN?

Aksept: – Kjøper kan ikke trekke tilbake et tilbud dersom selger har akseptert. Eller omvendt. Da er man juridisk forpliktet til å gjennomføre.

Hva betyr den grønne raketten på FINN?

Den finner du ved å gå på forsiden i Admin og klikke på den grønne boksen med rakett; da får du en oversikt over alle annonsene dine. Du kan også se statistikk per annonse.

Hva betyr økt synlighet på FINN?

Ved å kjøpe økt synlighet vil annonsen rullere blant andre annonser øverst i resultatlisten i en antall dager. De fleste annonsetyper på FINN har produktet “Øverst i Resultatsiden” tilgjengelig for kjøp. Varigheten på denne er avhengig av marked, alt fra 3 til 20 dager.

Author

    Leave a Comment