Hva koster det å flekse bil?

Egenskaper til de ulike bilabonnementene
AbonnementInkluderte km/mndPris over inkluderte km/mnd
ALD Swap1200 kr/mnd1,25 – 5 kr/km
Bertel O. Steen Fleks1000 kr/mnd2 kr/km
Care by Volvo833 kr/mnd1,3 kr/km
Hertz FlexiLease1500 kr/mnd2-4,50 kr/km

Hvem eier fleks?

Fleks er et bilabonnement-selskap som eies av Bertel O. Steen, en av Norges største bilimportører med merker som Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Opel, Citroën og DS. Modeller fra disse merkene finnes tilgjengelige i Fleks og kan abonneres på av kundene på månedsbasis uten bindingstid eller for lengre perioder.

Hvordan fungerer fleks?

Hva er et bilabonnement? Slik du kan abonnere på treningssenter eller mobil, betyr et bilabonnement at du betaler en sum hver måned for å ha en bil. Hos Fleks får du en egen bil du kan ha så lenge du vil. Du kan også bytte bil på inntil tre virkedagers varsel og avbestille 14 dager før neste periode starter.

Hva betyr fleks?

Flekser eit prefiks som blir brukt om noko som har med bøying eller ein bøyg å gjere, til dømes i ord som fleksibel, fleksor og fleksjon.

Hva koster det å flekse bil? – Related Questions

Er Flex refunderbar?

Med Flex kan du endre avreisetidspunkt så mange ganger du vil. Har du Flex Refunderbar kan du i tillegg få pengene tilbake hvis du avbestiller før avgang, uansett årsak.

Når kan man avbestille Flex?

Fleksible Flex-billetter

Flex-billettene våre er da det sikreste og smarteste valget, fordi de er designet for det uforutsette. Du kan endre billetten din gratis frem til 30 minutter før avgang, eller få pengene refundert.

Hva er forskjell på flex og full flex?

Flex er noe rimeligere alternativ til Full Flex som inneholder mange av de samme fordelene. Flex kan bookes om gratis innenfor samme bestillingsklasse. Er seter kun tilgjengelig i en høyere prisklasse, må billetten oppgraderes og prisdifferansen kommer i tillegg. Billettene er fullt refunderbare.

Kan man velge sete på Flyr?

At du blir redirected til en nettside er ikke å kunne gjøre ting i appen. Men når du bestiller en reise, så kan du velge sete, og alt det som trengs.

Er det honnør på fly?

På våre anbudsruter tilbys personer over 67 år, og andre honnørreisende over 16 år, 50% rabatt på Full Flex. En ledsager uansett alder gis samme rabatt. Billettypen er kun tilgjengelig på anbudsrutene.

Kan man avbestille flyreiser?

Du har ingen lovbestemt rett til å avbestille når du har kjøpt en flyreise. Du har heller ikke angrerett, selv om reisen er bestilt over internett. Dette betyr at du ikke kan kreve å få billettprisen refundert, dersom du ikke har mulighet til å reise.

Kan man kansellere kjøp?

Forbrukerens rett til å avbestille før levering mot erstatning suppleres også av reglene i angrerettsloven. Angrerettsloven gir kjøperen rett til å gå fra kjøpet uten å betale erstatning, dersom melding sendes innen utløpet av angrefristen. Angrefristen er normalt på 14 dager.

Hvordan endre flex billett Vy?

Hvis du har en Flexbillett kan du endre denne gratis på Mine sider helt frem til planlagt avgang. Ved endring til en dyrere avgang vil du belastes prisdifferansen. Hvis du ikke har kjøpt billettenvy.no eller i appen, får du hjelp hos kundeservice. En Flexbillett er ikke refunderbar.

Hvordan avbestille billett flyr?

Du kan gjøre denne avbestillingen på nettsidene våre, i appen eller hos vårt kundesenter. Hvis du har bestilt via et reisebyrå, kan du be dem om å gjøre det for deg.

Kan ikke fly pga sykdom?

Slik fungerer Avbestillingsbeskyttelse

Billetten din må være avbestilt via Mine reiser eller per telefon senest 30 minutter før opprinnelig avgangstid. En person i bestillingen blir syk: Du må forevise original legeerklæring dersom du vil kreve refusjon.

Hvor er det billigst å reise?

For indeksen, som er utarbeidet av Forex Bank, viser at land som Makedonia, Romania, Bulgaria og polen er de aller billigste landene å feriere i. Ferieindeksen sammenligner gjennomsnittspriser på en rekke produkter.

Når er det billigst å bestille flybilletter?

Mange beregninger viser at det billigste å bestille mellom seks til ni uker før avreise. Men dersom du skal reise i ferietider som jul, påske, sommerferie, og høstferie, bør du sikre deg billetter så tidlig som mulig. I en kampanje er det de billigste billettene går først.

Hvilken dag er flybilletter dyrest?

Utreise midt på dagen på fredag og hjemreise på søndag ettermiddag, er ofte de dyreste løsningene. Lørdagsbilletter er ofte billige, og det er uansett reisedag smart å reise tidlig på morgenen eller sent på kvelden når det handler om pris.

Hvor finner jeg de billigste flybillettene?

1: Hvem har de billigste flybillettene? – Det er umulig å peke ut ett spesifikt flyselskap eller reisebyrå, ettersom prisene forandrer seg hele tiden. For å få best mulig oversikt over destinasjoner, flyselskaper og reisebyråer er det lettest å bruke en reisesøkemotor og gjøre et raskt men oversiktlig søk.

Hvilke dager bør man bestille flybilletter?

En stor ARC-undersøkelse av over 10 millioner flybillettkjøp viser at søndager, og minst 21 dager før avreise, er den beste tiden for billettkjøp. Mens charterselskapene ofte dumper prisen like før avreise så skjer dette svært sjelden for flyselskap. De billigste billettene selges først.

Er Ticket trygt?

Ticket arbeider med de nyeste og sikreste versjonene av betalingsløsninger som finnes på markedet og som oppfyller alle krav for sikker betaling på internett. Du kan alltid betale trygt med kort via internett.

Author

    Leave a Comment