Hva koster det å abonnere på bil?

Egenskaper til de ulike bilabonnementene
AbonnementInkluderte km/mndPris over inkluderte km/mnd
Bertel O. Steen Fleks1000 kr/mnd2 kr/km
Care by Volvo833 kr/mnd1,3 kr/km
Hertz FlexiLease1500 kr/mnd2-4,50 kr/km
Avis Avis Månedsleie1500 kr/mnd1,50-3,60 kr/km

Hvor mye koster det å ha en bil i måneden?

Med en bensinpris på 20 kroner pr liter vil du årlig bruke 21.000 kr på bensin. Det tilsvarer 1.750 kroner i måneden. For dieselbiler kan du som en tommelfingerregel trekke fra én til to kroner pr liter. Kjøper du derimot en elektrisk bil blir kostnaden noe lavere, men hvor og når du lader er avgjørende.

Er bilabonnement lønnsomt?

Et siste alternativ er altså å abonnere. For ikke så langt unna de 6800 kronene kan du abonnere på en tilsvarende bil, og samtidig få en enklere og mer fleksibel løsning på ditt bilbehov. Forbrukerrådet uttalte i 2020 at en del bilabonnement fremstår gunstige, spesielt sammenlignet med privatleasing i tre til fire år.

Hvordan fungerer bilabonnement?

Med et bilabonnement vil du ha full bruksrett til bilen mens abonnementet løper, du slipper å reservere bilen slik som ved bildeling. Du har forutsigbarhet ved at det er et fast beløp hver måned, og du kan si opp abonnementet når du vil, de aller fleste har en måneds oppsigelse.

Hva koster det å abonnere på bil? – Related Questions

Hva er forskjell på bilabonnement og leasing?

Forskjellen på bilabonnement og leasing

De to ordningene ligner, men ved leasing må du betale en startleie, i tillegg til at du har vedlikeholdsplikt på bilen. Ved å abonnere, betaler du hverken depositum eller etableringsavgift.

Hvordan få råd til en bil?

Det kan derfor være lurt å finansiere bilkjøpet med et billån og heller investere sparepengene dine i fast eiendom, fond, aksjer, eller plassere dem på en høyrente sparekonto. På denne måten kan du både kjøpe bilen du ønsker deg og ha en økonomisk buffer som kan hjelpe deg ved uforutsette utgifter.

Hvordan fungerer bildeling?

Bildeling betyr at flere personer deler et visst antall biler som eies av et foretak. Ved å være medlem i en bildelingsordning får du tilgang til bil når du trenger det, samtidig som du slipper alle kostnadene man har ved å eie bil og ulempene som følger med vedlikehold, parkering osv.

Hvem eier fleks bilabonnement?

Fleks er et bilabonnement-selskap som eies av Bertel O. Steen, en av Norges største bilimportører med merker som Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Opel, Citroën og DS.

Når betaler man for bil?

Betal med straksbetaling

Betaler du til en annen bank er hovedregelen at betalinger registrert før kl. 14:30 vil være på mottakers konto samme dag. Etter kl 14:30 vil pengene som regel være på konto tidlig neste virkedag.

Hvordan fungerer fleks?

Hva er et bilabonnement? Slik du kan abonnere på treningssenter eller mobil, betyr et bilabonnement at du betaler en sum hver måned for å ha en bil. Hos Fleks får du en egen bil du kan ha så lenge du vil. Du kan også bytte bil på inntil tre virkedagers varsel og avbestille 14 dager før neste periode starter.

Hva koster det å flekse bil?

Hos Fleks inkluderer prisen i eksempelet 1000 kilometer månedlig kjørelengde (eller 12.000 i året), samt 12 måneders bindingstid. Du kan også få bilen uten bindingstid. Da blir prisen 5400 kroner, og du faktureres for antall kjørte kilometer over de inkluderte 1000 i måneden.

Hva er Flex abonnement?

Fleks er et abonnement på bil. Slik du abonnerer på treningssenter eller mobil, betyr et bilabonnement at du betaler en sum hver måned for å ha en bil. Hos Fleks får du en egen bil du kjører hjem til deg selv og som du kan ha så lenge du vil.

Hvem står bak fleks?

Fleks eies i dag av Bertel O. Steen, og har 1500 biler i flåten. Ambisjonen de neste to årene er å vokse til over 6000 biler, melder selskapet.

Hvor kan jeg leie ut bilen min?

Det er to selskap du kan leie ut bilen gjennom: Getaround (Nabobil, der du leier ut til andre privatpersoner. Greenpool der du leier ut til forsikringsselskap når kundene trenge leiebil.

Hvorfor er det så dyrt å leie bil?

Å drive bilutleie krever ganske mye jobb, både administrasjon og det å sjekke/etterse/vedlikeholde bilene. Dermed blir det også mange arbeidstimer og det er som kjent dyrt i Norge. På små steder er det gjerne også liten konkurranse, da blir det fort dyrere.

Er det lønnsomt å leie ut bil?

‍1. Det er lønnsomt. Du kan tjene mellom 5 000 – 20 000 kroner på bilen din i måneden. Med Getaround kan du med andre ord tjene istedenfor å tape penger på bilen din.

Hvor mye koster det å leie bil 1 dag?

Priser for leiebil
UtleiefirmaAntall kontorer i NorgeDøgnpris
Avis93Kr 716,-
Budget76Kr 702,-
Hertz170Kr 709,-
Europcar40Kr 983,-

Hvor mange km inkludert Hyre?

Leiepriser. Med Hyre kan du raskt og enkelt leie bil i en time eller flere døgn. I prisen er forsikring og 150 kilometer alltid inkludert.

Hvordan leie billig bil?

Slik får du billigst mulig leiebil:
  • Bestill tidlig.
  • Bestill på nett.
  • Helgeleie kan oftest være billigst.
  • Prøv å unngå å leie bil fra flyplass.
  • Sjekk forskjellige leielengder.
  • Sjekk klassene på bilen.
  • Prøv alltid å hente og levere samme sted.
  • Sjekk drivstoffreglene.

Hvor langt kan man kjøre med Hyre?

Hva er inkludert i leieprisen? Leieprisen er inkludert forsikring og opptil 150 km kjørelengde per døgn. Antall kilometer summeres og du står fritt til å fordele kilometrene utover hele leieforholdet. Drivstoff, bompasseringer og eventuelle overkjørte kilometer kommer i tillegg.

Author

    Leave a Comment