Hur lång tid mellan Södertälje och Stockholm?

Det kortaste avståndet mellan Södertälje och Stockholm är 34,81 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 0h 37min.

Är Södertälje en del av Stockholm?

Södertälje (uttal (info)) är en tätort i Stockholms län och centralort i Södertälje kommun med 76 320 invånare (31 december 2020). Södertälje är beläget där Mälaren är förbunden med Östersjön genom slussen i Södertälje kanal, och är den största tätorten helt belägen i landskapet Södermanland.

Hur långt är det mellan Södertälje och Arlanda?

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Södertälje och Stockholm-Arlanda-flygplats är 53,54 km. Det kortaste avståndet mellan Södertälje och Stockholm-Arlanda-flygplats är 73,48 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 1h 7min.

Hur långt är det från Södertälje till Malmö?

Översikt: Tåg från Södertälje Syd station till Malmö
Avstånd483 km
Genomsnittligt biljettpris för tåg417 kr
Antal Tåg5 per dag
Direkt tågJa, det finns 5 direkt tåg per dag
TågbolagSJ eller Snälltåget

1 more row

Hur lång tid mellan Södertälje och Stockholm? – Related Questions

Hur långt är Göteborg från Södertälje?

Ytterligare färdvägsinformation

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Göteborg och Södertälje är 394,67 km. Det kortaste avståndet mellan Göteborg och Södertälje är 492,07 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 6h 33min.

Hur långt är det till Linköping från Södertälje?

Ytterligare färdvägsinformation

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Linköping och Södertälje är 144,82 km. Det kortaste avståndet mellan Linköping och Södertälje är 167,07 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 2h 2min.

Hur långt är Stockholm till Malmö?

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Stockholm och Malmö är 512,94 km. Det kortaste avståndet mellan Stockholm och Malmö är 614,37 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 7h 7min.

Hur långt är det från Gävle till Södertälje?

Du kan förvänta dig att avståndet från Gävle till Södertälje är runt 166 km när du reser med tåg. Om du funderar på att köpa en tågbiljett från Södertälje till Gävle är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för tåg.

Hur många km är det mellan Lund och Malmö?

Ytterligare färdvägsinformation

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Malmö och Lund är 16,18 km. Det kortaste avståndet mellan Malmö och Lund är 18,28 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 0h 18min.

Hur långt är det mellan Malmö och Mora?

Översikt: Tåg från Malmö till Mora
Avstånd607 km
Genomsnittlig restid med tåg8 h 29 min
Genomsnittligt biljettpris för tåg611 kr
Direkt tågNej
TågbolagVy Bus4You, Öresundståg eller SJ

Hur många mil mellan Östersund och Stockholm?

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Stockholm och östersund är 465,19 km. Det kortaste avståndet mellan Stockholm och östersund är 556,37 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 7h 14min.

Hur långt från Mora till Stockholm?

Översikt: Tåg från Mora till Stockholm
Avstånd2667 km
Direkt tågNej

Hur långt mellan Malmö och Kiruna?

Ytterligare färdvägsinformation

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Kiruna och Malmö är 1.411,99 km. Det kortaste avståndet mellan Kiruna och Malmö är 1.841,99 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 22h 30min.

Hur långt är det från Kiruna till Nordkap?

Kiruna till Nordkapp med tag. Resa från Kiruna (Sverige) till Nordkapp (Norge) med tåg (428km).

Hur långt mellan Kiruna och Lofoten?

Vår mål är Svolvaer på Lofoten i Norge, där vi bestämt att vi ska sova två nätter. Mellan Kiruna och Svolvaer är det 379 kilometer och tar cirka fem timmar om man skulle få för sig att sträckköra.

Hur många mil från Stockholm till Kiruna?

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Stockholm och Kiruna är 953,57 km. Det kortaste avståndet mellan Stockholm och Kiruna är 1.232,05 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 15h 30min.

Vad kostar nattåget till Kiruna?

1a Resa från Stockholm (Sverige) till Kiruna (Sverige)

Tågbiljetter finns tillgängliga från 400 SEK. Nattåget erbjuder platser i bilar med öppna sittplatser som är rymliga och mysiga. Även sofffack med sex bäddar. Och sovfack som du kan boka för 1, 2 eller 3 personer.

Hur långt mellan Kiruna och Abisko?

Abisko nationalpark ligger i Kiruna kommun, cirka 100 kilometer väster om Kiruna samhälle. Nationalparken är lätt att nå med tåg, buss eller bil från Kiruna eller Narvik.

Vad kostar det att åka tåg till Kiruna?

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik. En genomsnittlig biljett från Stockholm till Kiruna kostar omkring 878 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 811 kr.

Hur åker man billigast till Stockholm?

Vilket det billigaste sättet att resa till Stockholm är varierar förstås beroende på varifrån du kommer. Buss är det billigaste alternativet om du åker från södra eller mellersta Sverige. Från Göteborg kör Nettbuss och Swebus till Stockholm flera gånger om dagen och från Malmö gör Flixbus och Swebus detsamma.

Author

    Leave a Comment