Er yr norsk?

Yr er en norsk tjeneste for værvarsler og annen meteorologisk informasjon.

Hva yr?

Yr er lett, rolig nedbør. Dråpestørrelsen er lavere enn hos regn, med en gjennomsnittsdiameter på 0,5 mm. Yr kan være forårsaket av lavtliggende haugskyer, men forbindes gjerne med tåkeskyer.

Hvor blir yr brukt?

Yr.no er mest brukt i følgende land: 1) Norge, 2) Sverige, 3) Tsjekkia, 4) Sør-Afrika, 5) Russland, 6) Polen, 7) Finland, 8) Tyskland, 9) Estland, 10) Nederland.

Hvordan virker yr?

I Yr-appen og på mobil nettleser finner du vårt nåvarsel. Det viser forventet mengde nedbør de neste 90 minuttene. Nåvarselet til Yr bruker de samme radarbildene som nedbørskartet til å beregne hvor nedbøren faller. Varselet blir oppdatert hvert 7.5 minutt, og det er dermed det mest oppdaterte varselet på Yr.

Er yr norsk? – Related Questions

Hvordan sende bilder til Yr?

Slik sender du oss bilder
 1. Instagram #yrno.
 2. Bruk opplasteren lenger ned i artikkelen.
 3. Send epost til yr@nrk.no.

Hvordan måler Yr temperatur?

Slik måles temperaturen

Prognosene på Yr representerer den reelle lufttemperaturen, altså temperaturen du måler med et termometer plassert forskriftsmessig og i skyggen, for ikke å bli utsatt for oppvarming av direkte solstråling fra omgivelsene.

Hvor ofte oppdateres yr no?

Det vil si at vi kjører modellene hver sjette time gjennom døgnet. Før oppdaterte vi 6 på morningen og 18 på kvelden men nå oppdaterer vi også klokken 12 og ved midnatt. Korttidsvarselet: Oppdateres circa klokken 6,12, 18 og 00. Langtidsvarslet: Oppdateres circa klokken 12 og 00.

Hvordan få yr widget?

For å endre sted i widget går du inn i Innstillinger i appen og endrer sted der. Stedene på listen er de stedene du har lagret under “Mine steder”. For Android: Har du sagt ja til posisjonsbasert værvarsel i appen vil widgeten automatisk gi deg værvarselet fra stedet du er på.

Hvordan installere Widgets?

1 Trykk på et tomt sted på startskjermen og hold fingeren i ro til menyen dukker opp. Velg Widgets. Bla deg gjennom sidene til du finner installerte widgeter. Trykk på den du vil installere, og hold fingeren der.

Hva er widget på norsk?

En widget eller et skjermelement er et nyttig miniprogram, for eksempel kalkulator, huskelapper eller programoversikt for TV. Widgets kan blant annet brukes i Opera nettleser, Yahoo!, Android, på Dashboard i Mac OS X og de er nedlastbare i Windows Vista. På norsk kalles disse miniprogrammene også for moduler.

Hvordan legge til widget på Samsung?

Legg til en modul

Trykk og hold på et tomt område på en startskjerm. Trykk og hold på en modul. Nå skal du se bilder av startskjermene dine. Dra modulen dit du vil ha den.

Hvor ligger apper på Samsung?

Du finner enkelte apper på startskjermene dine, og alle appene ligger i Alle apper.

Fra snarveier

 • Sveip opp fra bunnen, hold og slipp. Hvis du bruker Android Go med navigasjon med tre knapper, trykker du på Nylige apper .
 • Sveip til venstre eller høyre for å bytte til appen du vil åpne.
 • Trykk på appen du vil åpne.

Hvordan få apper på skrivebordet?

Slik legger du til snarveier på skrivebordet:

Trykk og hold (eller høyreklikk) skrivebordet, og velg deretter Ny > Snarvei. Skriv inn plasseringen til elementet, eller velg Bla gjennom for å finne elementet i Filutforsker, velg deretter plasseringen og velg OK.

Hvordan legge inn en app?

Last ned Android-apper og digitalt innhold i Google Play-butikken
 1. Åpne Google Play Butikk-appen.
 2. Søk eller bla gjennom for å finne innhold.
 3. Velg varen du vil ha.
 4. Velg Installer eller prisen på varen.
 5. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre transaksjonen og laste ned innholdet.

Hvor mye koster en app?

I gjennomsnitt kommer sluttprisen på rundt 2-300.000 norske kroner. Men her er det virkelig kun deg selv som setter grensene. Ønsker du for eksempel en relativt enkel app med enkle og moderate funksjoner så må man regne med rundt 50.000 kroner i utgifter.

Hvordan laste ned yr app?

Slik får du den nye Yr-appen

Hvis du ikke har installert appen fra før må du laste den ned fra Google Play eller App Store. Hvis du har appen installert fra før vil den enten oppdatere seg automatisk, eller du må oppdatere appen manuelt i App Store eller Google Play.

Hva koster det å laste ned en app?

Du kan laste ned kostnadsfrie apper og apper som koster penger, fra Google Play på Android-telefonen din.

Er Google Play gratis?

Google Play er Googles nettbutikk for Android, og per i dag finnes det over én million apper å laste ned derfra. De fleste er gratis, mens en del koster penger.

Hvordan slette en app som koster penger?

Slett apper du har installert
 1. Åpne Google Play Butikk-appen .
 2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
 3. Trykk på Administrer apper og enheter. Administrer.
 4. Trykk på navnet på appen du vil slette.
 5. Trykk på Avinstaller.

Hvilken app bruker jeg mest?

På Android:

På Android kan du få oversikt over mobildatabruken ved å gå til Innstillinger og velge Databruk. Her får du en totaloversikt, sortert etter kalendermåned. Bla litt ned, så vil du se databruken sortert etter apper.

Author

  Leave a Comment