Er keramisk coating verdt det?

Keramisk Coating, er det verdt det? Bruk av keramisk coating er definitivt verdt din tid, krefter og penger. I minimum ett år beskytter du bilens eksteriør mot ytre påvirkninger, mens tilsvarende i voks varer 2-4 måneder.

Er det nødvendig med lakkforsegling?

Med mange mil på veien årlig, er det flere ting som sliter på både bilen, lakken og motoren. For å beskytte lakken vil vi anbefale lakkforsegling så ikke bilen får like mye slitasje av surt nedbør, veisalt, grus, skitt, steinsprut eller annet.

Hva koster keramisk lakkbeskyttelse?

Det koster vanligvis mellom 7-15.000,- å få lagt keramisk coating hos en profesjonell bilpleieaktør.

Hva er den beste Lakkforseglingen?

Koch Chemie 1 K-Nano skiller seg ut fra andre på markedet, da den binder seg permanent til overflatene på kjøretøyet. Med en god motstand og solid beskyttelse, er Koch Chemie 1 K-Nano absolutt vinneren av denne testen.

Er keramisk coating verdt det? – Related Questions

Hvor lenge varer lakkforsegling?

Selv om lakkforsegling har lang varighet sammenlignet med voksing, er den ikke evigvarende og må gjentas etter en viss tid, som regel mellom 1 og 5 år. Hvis du er flink til å vaske og polere bilen – ikke minst om vinteren – vil du også kunne bevare lakkens glød og glans lenge.

Hvor lenge varer keramisk coating?

Keramisk lakkforsegling

Etterlater en superhydrofobisk glass coating med overlegen beskyttelse. Holdbarhet opp til 3 år.

Er keramisk lakkforsegling bra?

Hvis vi utelukker steinsprutfolie som befinner seg i en helt annen prisklasse, gir en keramisk coating best beskyttelse. Med et normalt vedlikehold og kjørelengde vil den også utkonkurrere alle typer voks og syntetiske sealere når det kommer til holdbarhet og beskyttelse.

Hvilken keramisk coating er best?

Koch Chemie 1 K-Nano skiller seg ut fra andre på markedet, da den binder seg permanent til overflatene på kjøretøyet. Med en god motstand og solid beskyttelse, er Koch Chemie 1 K-Nano absolutt vinneren av denne testen.

Hvor lenge varer keramisk lakkforsegling?

Keramisk lakkforsegling er den mest holdbare lakkbeskyttelsen som finnes på markedet pr. i dag. Lakkforseglingen beskytter bilen i flere år, og ved årlig vedlikeholdsbehandling kan egenskapene holde i inntil 6 år.

Hvor mye koster DiTEC behandling?

Diverse DiTEC behandlinger
BehandlingPris inkl. mva.
DiTEC Felgbeskyttelse (pr. felg)Kr. 400,-
DiTEC Felgbeskyttelse 20″ og opp (pr. felg)Kr. 500,-
DiTEC Tekstil- og Skinnbeskyttelse (5 seter)Kr. 1.800,-
DiTEC Tekstil- og Skinnbeskyttelse (7 seter)Kr. 2.200,-

Når kan man vaske bilen etter DiTEC?

HUSK: Etter en DiTEC behandling er utført skal ikke bilen vaskes på 14 dager, pga. herding.

Hvordan vaske bil med DiTEC?

Etter en Ditecbehandling er billakken beskyttet mot kjemisk nedbryting og kan således vaskes med alle anerkjente bilrelaterte kjemikalier. Vi anbefaler vannbasert avfetting (microemulsjon) ved bilvask. I vinterhalvåret kan det være hensiktsmessig å kombinere vannbasert avfetting med asfaltfjerner (petrokjemi).

Hvor lenge varer DiTEC behandling?

Vi kan forlenge følelsen av en helt ny bil og gi langvarig beskyttelse som varer opptil 9 år.

Hva er forskjell på voks og coating?

Fordelen du har med en coating kontra tradisjonell voks er at coating laget for felger, eksos med mer har en mye høyere terskel mot varme. I motsetning til tradisjonelle felgvokser som smelter ved lav varme og tåler lite bruk av sterk kjemi, bevarer en coating sin effekt vask etter vask.

Hvordan vaske bil etter keramisk coating?

Første uke etter påføring

Bilen skal ikke vaskes første uke etter keramisk behandling. Første uke etter behandling herder produktet enda, og er derfor mer sensitivt mot ytre påkjenninger. Om det kommer fuglemøkk på lakken, fjern dette så raskt som mulig, med kaldt vann.

Hvordan vaske bil med lakkforsegling?

Vi anbefaler å spyle av bilen med såpe annenhver uke, og håndvask med svamp én gang i måneden. Dette vil få beskyttelsen til å vare lenger. Ved bruk av maskinvask, benytt et nyere og mer moderne anlegg, og helst børsteløs vask. Maskinvask med børster sliter på bilen, og bør begrenses.

Kan polering fjerne riper?

Polering kan bare fjerne veldig lette riper eller «swirls». Dypere riper kan vi kamuflere med «avrunding» av kantene og fylle bunnen med et tynt lag med polish. Et kjennetegn ved moderne lakk, er bruk av klarlakk. All lakk på moderne biler har et lag klarlakk utenpå den fargede lakken.

Kan bil vaskes med zalo?

Zalo er supert til å vaske fettete middagsasjetter med, men på billakk er det ikke smart. Zalo er nemlig rene avfettingsvæsken og den tar ikke bare knekken på skitt, men også all form for polish. Bilen blir ren og pen med en gang, men den vil fort bli matt og skjoldete.

Hvordan fjerne riper i lakken på bilen?

Et magisk triks: WD-40

Hvis du har å gjøre med dypere form for riper, bør du bevæpne deg med dette mirakuløse alt-i-ett-produktet: WD40. Spray WD-40 på ripen og la det virke noen sekunder. Bruk en mikrofiberklut til å gni overflaten. Gjenta prosessen til du er fornøyd, og du vil ha en ripefri lakkoverflate.

Hvor lenge etter lakkering kan man polere?

Polering bør ikke utføres de 4 første ukene etter lakkering. Unngå alltid polering i sterkt sollys. Vask bilen jevnlig. Det er viktig å raskt fjerne veisalt, løvfall, innsekter, fugleekskrementer og lignende.

Author

    Leave a Comment