Er det nødvendig med lakkforsegling ny bil?

Lakkforseglingen gjør at støv og skitt vanskeligere får feste og at vann renner lettere av. Lakken blir også mer motstandsdyktig mot kjemikalier, og fargedybden og glansen blir tatt vare på. Du kan med andre ord bevare nybil-utseende lengre.

Hva er den beste Lakkforseglingen?

Koch Chemie 1 K-Nano skiller seg ut fra andre på markedet, da den binder seg permanent til overflatene på kjøretøyet. Med en god motstand og solid beskyttelse, er Koch Chemie 1 K-Nano absolutt vinneren av denne testen.

Er keramisk lakkforsegling verdt det?

Bruk av keramisk coating er definitivt verdt din tid, krefter og penger. I minimum ett år beskytter du bilens eksteriør mot ytre påvirkninger, mens tilsvarende i voks varer 2-4 måneder.

Hvor lenge varer keramisk lakkforsegling?

Keramisk lakkforsegling er den mest holdbare lakkbeskyttelsen som finnes på markedet pr. i dag. Lakkforseglingen beskytter bilen i flere år, og ved årlig vedlikeholdsbehandling kan egenskapene holde i inntil 6 år.

Er det nødvendig med lakkforsegling ny bil? – Related Questions

Hvordan vaske bil med lakkforsegling?

Vi anbefaler å spyle av bilen med såpe annenhver uke, og håndvask med svamp én gang i måneden. Dette vil få beskyttelsen til å vare lenger. Ved bruk av maskinvask, benytt et nyere og mer moderne anlegg, og helst børsteløs vask. Maskinvask med børster sliter på bilen, og bør begrenses.

Hvor mye koster keramisk coating?

Det koster vanligvis mellom 7-15.000,- å få lagt keramisk coating hos en profesjonell bilpleieaktør. Dersom du gjør jobben selv vil prisen være tilsvarende produktet du kjøper.

Hvor lenge varer keramisk coating?

Keramisk lakkforsegling

Etterlater en superhydrofobisk glass coating med overlegen beskyttelse. Holdbarhet opp til 3 år.

Hvordan vaske bil etter keramisk coating?

Første uke etter påføring

Bilen skal ikke vaskes første uke etter keramisk behandling. Første uke etter behandling herder produktet enda, og er derfor mer sensitivt mot ytre påkjenninger. Om det kommer fuglemøkk på lakken, fjern dette så raskt som mulig, med kaldt vann.

Hvor lenge varer coating?

I minimum ett år beskytter du bilens eksteriør mot ytre påvirkninger, mens tilsvarende i voks varer 2-4 måneder. Coating får du i dag til alle eksteriørflater på bilen slik som; Lakk, glass, plastdetaljer og også dekksider kan man legge coating på.

Hvor lang tid tar lakkforsegling?

Behandlingen tar 1-2 dager fordi den må stå til herding noen timer. Du kan forvente et pent resultat opp til et helt år, og deretter anbefaler vi deg å fortsette med en re-behandling. Vi anbefaler at du bruker en fagperson til å utføre keramisk lakkforsegling for best resultat.

Skal man polere en ny bil?

Trenger man å polere en helt ny bil? Ja, til og med en ny bilpoleres. Forberedelsene til påføring av alle våre lakkbehandlinger inkluderer en dyp rengjøring og polering av bilens lakk. Denne prosessen fjerner også mindre riper som kan ha oppstått under transport og levering.

Hvor ofte bør man Tectylbehandle bilen?

Etterbehandling: Hvis du allerede har hatt en komplett behandling av bilen tidligere, kan det være aktuelt med en etterbehandling når det har gått 3-4 år. Behandlingen vil da være tilpasset din bil og vil avhenge av mengden slitasje som har blitt påført bilen siden sist behandling.

Hva er forskjell på voks og coating?

Fordelen du har med en coating kontra tradisjonell voks er at coating laget for felger, eksos med mer har en mye høyere terskel mot varme. I motsetning til tradisjonelle felgvokser som smelter ved lav varme og tåler lite bruk av sterk kjemi, bevarer en coating sin effekt vask etter vask.

Hva er den beste bilvoks?

Bilvoks test: Her er våre favoritter
  • Best i test – Koch-Chemie Hand Wax W0. 01-Carnaubavoks.
  • God flytende voks – Turtle Wax Original, Universal.
  • Billig hard voks – Turtle Creme Wax, Universal.
  • Premium voks – Meguiars Wax Universal.
  • Beste Quick Detailer – Meguiars Quick Detailer, Universal.

Hvor lenge må man spare før voks?

Gjør det 24- 48 timer før voksing. Spar hårene minst 12-14 dager fra sist barbering. Unngå å bruke fuktighetskrem eller kroppsolje samme dag som du skal vokses slik at voksen fester seg godt til hårene, dette gjør hårfjerningen bedre. Hvis det er mulig, ta et bad/dusj med varmt vann og nøytral såpe før du vokser.

Hva gjør keramisk coating?

Fordeler med keramisk coating:

Beskyttelse av lakken. Motstandsdyktighet mot riper. Høy glans. Hydrofobisk effekt (gir god vannavisende effekt)

Hvordan fjerne lakkforsegling?

Avfetting og vask

For å fjerne belegget som har lagt seg utenpå lakken er det viktig å foreta en grundig avfetting og videre vask av bilen for hånd. Dette er vår anbefalte fremgangsmåte: Påfør alkalisk stripper i forholdet 1/10 med skumlanse og la det virke i noen minutter før du spyler godt av.

Hva koster coating av bil?

DiTEC Ceramic Light
Behandling Pris inkl. mva.
Personbil (større bil etter avtale)Fra Kr. 3.990,-
Kontrollvask – Årlig behandlingKr. 1.500,-
Kontrollvask stor bil – Årlig behandlingKr. 2.000,-
Tilleggskostnader

Hvor ofte kan man polere bilen?

Hvor ofte bør jeg polere bilen? Voks eller poleringsmiddel gjør lakken mer motstandsdyktig mot sand, salt og støv. Dessuten ser en polert bil skinnende bra ut! Vi anbefaler at du polerer bilen omtrent to ganger årlig.

Kan polering fjerne riper?

Polering kan bare fjerne veldig lette riper eller «swirls». Dypere riper kan vi kamuflere med «avrunding» av kantene og fylle bunnen med et tynt lag med polish. Et kjennetegn ved moderne lakk, er bruk av klarlakk. All lakk på moderne biler har et lag klarlakk utenpå den fargede lakken.

Author

    Leave a Comment