Er det lov å sitte i bilen på Color Line?

Dyret må være i bilen eller i bur på anvist sted under hele overfarten. Her får du nyttig Informasjon om å reise med kjæledyr om bord på våre skip. All transport av dyr skjer på eiers ansvar og risiko.

Når kjøre ombord Color Line?

Passasjerer med kjøretøy sjekker inn direkte på kaien. Oppmøte 2 timer før avgang. Innsjekk starter ca. 2 timer før avgang, og du må møte opp senest 1 time før avgang.

Når må man forlate lugaren Color Line?

Gjester med og uten bil skal være klar til billettkontroll senest 30 minutter før avgang på ruten Sandefjord-Strømstad, og senest 1 time før ved reiser mellom Norge og Danmark. På ruten til Tyskland er oppmøtetid til innsjekk senest 1 time før avgang for gjester uten bil og 2 timer før avgang for gjester med bil.

Er det trygt å reise med Color Line?

Det er trygt å bestille reisen

Bestiller du en båtreise med avreise i 2022 kan du endre gebyrfritt frem til 24 timer før avreise. Du har også stor fleksibilitet hvis du bestiller båtreise inkludert overnatting i land hos Color Line. Se hvilke vilkår som gjelder under.

Er det lov å sitte i bilen på Color Line? – Related Questions

Kan man sitte i bilen på danskebåten?

Kan jeg sitte i bilen på overfarten? Av helse- og sikkerhetsmessige grunner kan du ikke sitte i bilen, dessuten må bildekket låses under overfarten.

Kan man reise med Color Line uten pass?

Alle gjester MÅ medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID kort med reiserett. Dette er eneste gyldige ID-dokumenter for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn, uansett alder.

Hvilket land kommer Color Line fra?

Artikkelstart. Color Line AS er et norsk fergeselskap og en del av Color Group ASA som ble etablert i 1990. Color Line er Norges største fergeselskap og opererer seks bil- og passasjerferger og ett ro-ro-skip i helårstrafikk mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige.

Er Color Line norsk?

Color Group AS er morselskapet til Color Line AS og er heleid av O.N. Sunde AS. Det er et norsk aksjeselskap med norsk hovedkontor. Konsernet hadde i 2018 en omsetning på ca. fem milliarder kroner og oppnådde et driftsresultat (EBIT) på 686 millioner kroner.

Hvor drar Color Line fra?

Color Line terminalen i Oslo ligger på Hjortnes, kun 10 minutter gange fra Aker Brygge. Parkeringshus ved terminalen (må forhåndsbestilles).

Hvor lang tid bruker Color Line til Danmark?

Fakta om skipet

Overfarten tar 3 timer og 15 minutter.

Hvor mange knop kjører Color Line?

Skipet har en brutto tonnasje på 75 100 og en servicefart på 22 knop. Skipet kan ta 550 personbiler og har 1 016 lugarer fordelt på 2 975 sengeplasser.

Kan man betale med euro på danskebåten?

Oslo – København Alle priser om bord er i danske kroner. Vi aksepterer både euro og norske og svenske kroner, men du vil kunne få tilbake veksel i danske kroner.

Hvor dypt stikker Color Line?

Skipet er på 75 000 tonn deplasement, er 224 meter langt og stikker syv meter dypt.

Hva er forskjellen på Color Line Magic eller Fantasy?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Hvor lenge er man i Kiel Color Line?

Når Color Fantasy eller Color Magic klapper til kai i Kiel klokken ti, har du drøye tre timer til rådighet. Her er tips til hva du kan gjøre i land. For mange er timene i Kiel forbundet med tradisjoner.

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Er det dyrt i Kiel?

Levekostnadene i Kiel er: 1.60 ganger lavere enn i Oslo. 1.52 ganger lavere enn i Tromsø

Hvor mye koster buffet på danskebåten?

Deilig drikke

Bestiller man buffé hjemmefra koster det 319 kroner per person, for barn mellom 4-11 år koster det 159,5 kroner og mindre barn spiser gratis.

Er det hårføner på Kielferga?

Alle har eget bad og fasiliteter som hårføner, telefon og flatskjerm.

Er det lov å røyke på Kielferga?

Det er absolutt forbud mot å røyke på lugarene. Vær ellers omhyggelig med å slukke sigaretter kun i dertil egnet askebeger. Røyking ombord: Hele skipet er røykfritt innendørs, bortsett fra dedikerte røykesoner (dette gjelder også for el-sigaretter).

Author

    Leave a Comment